Tip» Jak ušetřit na internetu - Mámou stylově
Mámou stylově Lifestylový blog (nejen) pro maminky o módě, kosmetice, dětech, vaření, bydlení i cestování.

Tip» Jak ušetřit na internetu

Dneska mám pro vás celkem rychlý článek s tipem, jak můžete ušetřit při svých nákupech. Jestli tedy nakupujete většinu věcí online, tak jako já 🙂 Spousta e-shopů totiž pravidelně nabízí různé akce a slevy, díky kterým máte svůj nákup o něco levnější. Chce je jen sledovat. Ale kdo by na to měl čas?

Existují ale weby, třeba jako je portál Slevovekody.com, kde máte různé slevové akce pěkně pohromadě. Já jich už párkrát využila a díky tomu nějakou tu korunu ušetřila, ať už za procento z celé objednávky, nebo třeba dopravu.

slevove kody

A u jakých obchodů tam můžete natrefit na zajímavé akce? Třeba tam najdete pravidelné slevové nabídky Tchibo, který nabízí různé vychytávky do domácnosti až po oblečení pro děti, nebo obchody s kosmetikou jako je Krasa, kde seženete luxusní ale i základní kosmetiku z drogerie.

Obchodů je tam ale zastoupená celá řada a určitě se vyplatí si před nákupem udělat průzkum, jestli zrovna nemají nějakou akci. Nebo se k odběru informací o slevách rovnou zaregistrovat. Když se tak zamyslím, tak já vlastně v akcích nakupuji stále, už si ani nepamatuji, kdy jsem co pořídila za plnou cenu 🙂

Co vy, řídíte se při nákupu slevovými akcemi, nebo nakupujete i bez nich?

P

(3) Komentářů

  1. Pingback: Co se děje» Moje nákupy online – potraviny (část I.) | Mámou stylově

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial