Soutěž» Vyhrajte kurzy sebeobrany Krav Maga! - Mámou stylově
Mámou stylově Lifestylový blog (nejen) pro maminky o módě, kosmetice, dětech, vaření, bydlení i cestování.

Soutěž» Vyhrajte kurzy sebeobrany Krav Maga!

Jednou za čas si dělávám radost a vyrážím za kamarádkami do víru velkoměsta. Úplně sama za sebe, nemusím přemýšlet, jestli máme s sebou svačinu, pití, plínky a nemusím hodiny v kuse odpovídat na otázky „Proč je nebe modré a proč zrovna nesvítí slunce“, zatímco jednou rukou tlačím kočárek a druhou táhnu svoji starší divošku za ruku. Najednou nemusím nic, jen být sama sebou 🙂 A právě to hlavně v noci může být někdy nebezpečné. Když se po setmění vracím domů, kolikrát bývám až paranoidní a zrychluji krok, když slyším, že za mnou někdo kráčí a plánuji, co bych dělala, kdyby po mě někdo „skočil“. Vlastně taková cesta od tramvaje domů je pro mě jako stezka odvahy. Až když odemykám dveře od domu, spadne mi kámen ze srdce.

A abych se večer cítila bezpečněji, rozhodla jsem se, že si zajdu na kurz sebeobrany. Jen jej zatím budu muset odložit, od lékaře mám ještě nařízený klid a zákaz cvičení. Ale říkala jsem si, že asi na tom takto nejsem sama a mnoho z vás pravděpodobně bojují ve tmě se stejným strachem a cítily by se líp, kdyby uměly nějaké chmaty, kterými by se ubránily a zastrašily i útočníka.

krav-maga-

Takže jsem si pro vás spolupráci s FIT4FIGHT připravila soutěž!

Konkrétně můžete vyhrát 1x měsíční kurz sebeobrany Kravmaga (obsahuje 8 lekcí) a 5x jednu lekci lekci této nejúčinnější sebeobranné techniky na světě, vhodnou pro ženy a dívky. Kurzy pro výherkyně budou probíhat na Praze 10 (Vinohradská 3216).

Co pro absolvování těchto kurzů zdarma musíte musíte udělat?

1. Být mou pravidelnou čtenářkou (tzn. sledovat můj blog emailem, přes Bloglovin nebo podobnou aplikaci).

2. Dát nebo už mít „like“ u mé facebookové stránky Mámou stylově – zde.

3. Podívat se na webové stránky partnera soutěže www.fit4fight-os.cz a zodpovědět dolů do komentáře, co znamená v překladu „Krav Maga“.

4. Připsat ke komentáři i svůj kontaktní email.

Výherkyně budu losovat náhodně a jejich jména zveřejním na své FB stránce ve čtvrtek 29. 1. (do soutěže se můžete zapojovat do půlnoci předchozího dne).

(8) Komentářů

  1. Anetátor Anetátorový - Odpovědět

    Sleduji tě přes mail, na FB jako Aneta R**merová
    Znamená to „boj zblízka“
    kontaktní mail je ten nahoře, přes který sleduju a který jsem vepsala do formuláře :))

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial