Co se děje» Moji podzimní oblíbenci, se kterými jsou i studené dny příjemné - Mámou stylově
Mámou stylově Lifestylový blog (nejen) pro maminky o módě, kosmetice, dětech, vaření, bydlení i cestování.

Co se děje» Moji podzimní oblíbenci, se kterými jsou i studené dny příjemné

Musím vám říct, že letošní podzim si vážně užívám. Přijde mi nějaký hezčí než ty minulé. Možná za to může to, že celkem hodně svítí sluníčko, některé dny jsou ještě teplé a já mám víc důvodů k radosti. Hlavně s mojí mimi slečnou Stelou, bez které teď neudělám ani krok a dělá mi všude společnost. A řeknu vám, že roztomilejšího parťáka si neumím představit. Při pohledu do jejich radostných andělských očí úplně roztávám a je mi veseleji. Moje starší dračice zase objevuje kouzlo spadených kaštanů a listí a učí se jezdit na kole a navíc pro radost nás obou se jí i moc líbí ve školce, kam se každý den těší. Jediné, co nám toto období ztrpčuje žití, jsou všudypřítomné virózy, snad se bez nějaké vážnější dočkáme Vánoc (tento víkend už to vypadalo na zánět středního ucha, ale ťuky ťuk, jen planý poplach). Takže důvodů k radosti je hned několik. A samozřejmě za to můžou i další drobnosti, které vám tu dnes představím. Bez pěkných stylových kousků by to prostě nešlo 😉

Jelikož už teploty hlavně ráno klesly až k nule, chumlám se do teplých šál. A opět jsem si oblíbila tuto obří tartanovou ze Zary, kterou už znáte z mých loňských outfitů (TADY a TADY).  Vlasy mi zase chrání můj vlněný klobouk (outfit s ním najdete ZDE) a na těle mě hřeje tento úžasný multifunkční cardigan z obchodu NILA (ten jsem vám pro změnu ukazovala TADY). Ke kočárku si většinou beru jen cross-body kabelku, nejčastěji tuto od Rebbeky Minkoff, do které se mi vlezou všechny mé nezbytnosti. Třeba jako výrazná rtěnka. Bohatě totiž kolikrát stačí jen decentní make-up a barevná rtěnka jako tato Bourjois Rouge Edition Velvet, kterou jsem si oblíbila právě pro její nádherný fuchsiový odstín. Šperků nosím decentně, většinou volím jen nějaký výrazný náhrdelník nebo náramek (z tohoto outfitu), který prostě perfektně ladí ke všem těm podzimním barvám. A jelikož moje ruce vnímají výkyvy teplot snad spolehlivěji než teploměr a ihned jak se venku ochladí, tak mi začnou šustit jak papír, mažu je ostošest. Naprosto miluji tento krém od Korres, hlavně kvůli jeho vůni! Neznám žádný jiný krém, který by voněl tak božsky, hezky se vstřebával, nemastit a zároveň pěkně zvláčňoval. Večery trávívám téměř pořád doma, tak si je zpříjemňuji pěknými knížkami, na delší romány zatím nemám čas, tak si listuji a kochám se touto od uznávané stylistky Rachel Zoe – Living in Style. Najdete v ní spoustu úžasné inspirace! S touto knihou prostě nemůžete mít podzimní splín 😉 A ještě bych málem zapomněla na moje oblíbené dýně! Dělám je jen tak pečené s balkánským sýrem a namáčím v zakysané smetaně, nebo i na sladko. (Koukněte na moje dýňové recepty 😉 )

podzimní oblíbenci_1

 Co vám na podzim dělá radost a bez čeho se neobejdete vy?

———-

CO, KDE POŘÍDIT

(5) Komentářů

  1. Taky mi letošní podzim připadá víc snesitelný než ty předešlé. 🙂 A radost si dělám po večerech taky pěknými knížkami a přes den procházkami s dcerkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial