Jak se radovat, i když prší /OUTFIT - Mámou stylově
Mámou stylově Lifestylový blog (nejen) pro maminky o módě, kosmetice, dětech, vaření, bydlení i cestování.

Jak se radovat, i když prší /OUTFIT

Krásnou neděli, moje milé čtenářky. V týdnu jsem článek nestihla, tak ho píšu dodatečně teď o víkendu. Když venku prší a já si to užívám. Cítíte ten krásný čerstvý vzduch? Plno lidí nadává na počasí, na to že je zataženo, nebo prší. Ano, já to také dřív řešila, ale teď jsem vděčná za cokoliv, i za déšť, i za kroupy, i za vichřici, i za ostré sluníčko. Je to totiž známka toho, že stále žiju.

A když mi není dobře ve venkovních podmínkách, pořád mám tu možnost být doma nebo někde jinde pod střechou a v teple. Někteří lidé na světě to štěstí nemají. Ale i když mě ten déšť chytne venku, užívám si ho. Protože vím, že bez deště by nemohla růst tráva, květiny a půda ho potřebuje. A že budu mít rozmazanou řasenku nebo krepaté vlasy? Mám pak doma možnost si to opravit. Proč bych si kvůli tomu kazila náladu.

Ale stejně mám ty deštivé dny nejradši doma. Zapálím si voňavé svíčky a s holkama si hrajeme hry, nebo se jen tak válíme a já si čtu knížky. Stejně jako tento víkend. Nikam nespěcháme, jen si užíváme naši přítomnost. Párkrát za den jdeme vyvenčit Alvina, takže rozhýbeme i kosti a je nám fajn. Tyto dny bez plánů jsou stejně nejlepší. A co na takové procházky nosím, se můžete inspirovat v outfitu, úplně jsem si teď zamilovala tuto pláštěnku, třeba vám taky přijde vhod.

Pořiďte si (podobné) kousky z outfitu:

1 komentář

  1. míša šikulová - Odpovědět

    Super přístup, Ali 🙂
    Hlavně, že můžeme žít, dýchat, chodit, jíst, smát se, mluvit….. Přesně jak píšeš….proč si nechat kazit den/náladu takovou „blbostí“ jako je ne zrovna ideální/ukázkové počasí…..hihi 🙂
    Přeji krásné a pohodičkové odpoledne.
    Outfitík pecka…. sukně, za mě skvostná.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial