Kolik je už moc? / OUTFIT - Mámou stylově
Mámou stylově Lifestylový blog (nejen) pro maminky o módě, kosmetice, dětech, vaření, bydlení i cestování.

Kolik je už moc? / OUTFIT

Dnes tu nebude řeč o seberozvoji a nějakých hlubších tématech, ale dáme si něco pěkně materiálního. Je potřeba to totiž vyvážit. Mít v pořádku nitro, vědět, co jsme zač a žít v pravdě a lásce sami se sebou, je dle mého základ spokojeného života, ale užívat si a dopřávat si nějaké věci z hmotného světa je taky fajn.

kabelka Bree

Jestli mě sledujete déle, víte, že mám slabost pro kvalitní a luxusní kabelky. Stačí si k nim totiž vzít obyčejné tričko a džíny, ale outfit už obyčejný nebude. Zastávám i myšlenku, že si raději pořídím jednu pořádnou koženou kabelku než 10 trendy koženkových, které se mi po pár měsících ošoupou a rozpadnou. Ty echt kabelky navíc stárnou do krásy a získávají svoji jedinečnou a originální patinu. Jsou to osobnosti, které nikdy nevyjdou z módy.

A přesně takové věci já chci nosit. Poklady, které byly vyrobeny precizně s důrazem na detail, které se mnou zestárnou a pak je třeba zdědí moje holky. Jeden takový další poklad jsem do své skříně zavítala nedávno. Tentokrát jsem šla k německé značce Bree, která pracuje hlavně s přírodní kůží a totálně jsem si zamilovala tuto z kolekce Nature Beauty. Moc se mi líbí jak tvarem, tak mě zaujal i popruh se cvočky (já si ale vzala i jeden barevný, dají se vyměňovat). A velikostí je pro mě tak akorát, přesně na vlogovací foťák, mobil a peněženku. Ano, tato si zaslouží být v mé skříni a obzvlášt teď v létě jí to moc sekne s mými světlejšími outfity, které nosím. A že je to už asi moje 10. kabelka? Proč ne, je úplně jiná, než ty, co mám doma. No nějaké ospravedlnění musím mít. Pro co máte slabost vy?

kabelka Bree

Pořiďte si (podobné) kousky z outfitu:

(5) Komentářů

  1. Musim rict, ze asi vsechny tve kabelky jsou proste WOW 🙂 Ja zatim o takových snim, prece jen zatim nevychází finance… Ale mit alespoň tri ruzne stylove resene, KVALITNÍ a nadcasove kabelky, to bych si moc prala 🙂 Stejně jako zimní vlněný kabát, po tom pokukuji také uz dlouho

  2. míša šikulová - Odpovědět

    Kabelka je úžasná, Ali 🙂
    Moc Ti to sluší, celá záříš jako sluníčko….. outfit na výbornou….. Ostatně jako vždy 🙂
    Budu se opakovat….hihi…. myslím si, že máš velký cit pro módu.
    Přeji Ti krásný a prosluněný den:-)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial