Extrémy nebo balanc? / OUTFIT - Mámou stylově
Mámou stylově Lifestylový blog (nejen) pro maminky o módě, kosmetice, dětech, vaření, bydlení i cestování.

Extrémy nebo balanc? / OUTFIT

V dnešní době máte plno možností, jakým stylem žít svůj život. Tím myslím, že můžete žít na venkově u lesa, nebo ve víru velkoměsta, jíst maso nebo být vegani, žít eko nebo životní prostředí vůbec neřešit, stejně tak nosit oblečení jen z druhé ruky, fast fashion nebo se oblékat pouze do značkového oblečení, žít zcela alternativně nebo naopak velmi komerčně. Těch směrů je plno. A každému sedí něco jiného a je to tak zcela v pořádku. Já si také prošla dost vyhraněnými životními styly, kdy jsem odmítala něco jiného. Ale po chvíli mě to přestalo bavit. Pochopila jsem totiž, že nejvíce mi vyhovuje od každého něco. Mít jakýsi balanc.

balanc

Našla jsem v sobě harmonii, kdy si nic nezakazuji ani neodepírám, ale zároveň nic nepřeháním. Zjistila jsem, že mě baví pestrobarevný život a nechci žít jen černobíle. Sice bydlím ve městě, miluju dostupnost všeho do 5  minut a plno možností, kam jít a co dělat, stejně tak ráda občas vypadnu do přírody, kde není vůbec nic z moderní civilizace. Jím celkem zdravě, hodně zeleniny, ale když mám chuť, dopřeju s chlebíček s „paříží“ nebo si zajdu na zákusek. Nepiju každý den, ale občas si nějakou skleničku ráda dám. Žiju odpovědně k naší planetě, ale nenechám se tím svazovat a neodepírám si nějaké potraviny, jen kvůli tomu, že jsou zrovna zabalené v nějakém plastu (i když bych byla radši, kdyby nebyly..). Ráda si pořizuji na sebe kvalitní oblečení, nosím designérské kabelky, ale rovněž jdu občas něco omrknout do Zary nebo na Zoot (P.S. mám tam pro vás 10% slevu, kód:10NALASKU) a ani nemám problém si vybrat něco ze sekáče. Zabývám se seberozvojem, medituji, ale využívám i výhody dnešní doby a technologie. V každém jsem si našla to svoje a když mám chuť zkusit něco nového, udělám to. Právě to, že jsem si povolila žít svobodně a s ohledem na moje potřeby a bez obav z toho, jestli mě někdo odsoudí, se mi nesmírně ulevilo a konečně se cítím ve své kůži.

Jak o máte vy? Jedete si nějaký svůj vyhraněný životní styl, nebo využíváte a dopřáváte, na co máte zrovna chuť a co chcete dělat?

Pořiďte si (podobné) kousky z outfitu:

(3) Komentářů

  1. Slovo „Vyhraneny“ zivotni styl se mi prilis nelibi, protoze to ve me evokuje jenom zajety dany smer, kt sice vychazi z vlastniho „conviction“, ale neumoznuje „tok“ energie . Zaroven se mi nelibi styl od „vseho trochu“ – prijde mi to, ze vlastne delas nic poradne. Pokud jsi treba vzdy snila o tom, ze v tvem byte bude spoustu veci, tak se to asi stalo. Na druhe strane jsou lidi, jako ja, kt radi nechaji byt dychat – co nejmene veci, tim lepe a premysli o tom, jak produkovat, mene odpadu i plastu. Pokud me to neunavuje a kazdy tyden ci mesic, prichazim na nove napady – tak je to v pohode. Tzv. mizi „interesse“ na produkty, kdyz vim, jak je nakoupit „sustained“ . Ono se prece rika, ze dobreho se drz a ostatniho se pust.

    a ostatni pust.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial