Víc se směj/ OUTFIT - Mámou stylově
Mámou stylově Lifestylový blog (nejen) pro maminky o módě, kosmetice, dětech, vaření, bydlení i cestování.

Víc se směj/ OUTFIT

Sice se to v módě moc nenosí a jak Victoria Beckham říká: Fashion Stole My Smile, ale člověku je tak nějak lépe, když se více směje. Učím se to, nebýt zas tak vážná a brát život s humorem. Protože kolikrát to ani jinak nejde. Život je občas tak paradoxní, padlý na hlavu a plný zvratů, že se musím jen smát. Jedna z vás mi nedávno poslala odkaz na toto video a pobavilo mě tak extrémně, že jsem se rozhodla, že vám ho musím nasdílet i sem. Snad se u něho budete řehtat, tak jako já.

Když totiž začnete život vnímat trochu víc z nadhledu, uleví se vám a jen se budete bavit. Užijte si tu jízdu ♥ P.S. Deor salonu děkuji za krásný účes.

Pořiďte si (podobné) kousky z outfitu:

(3) Komentářů

  1. Alice, moc Ti to sluší!Tento outfit je vážně božský. A vypadáš nejen krásně, ale taky moc spokojeně. Věřím Ti,když říkáš, že se teď cítíš dobře i přesto, co jsi prožila. Určitě se Ti muselo moc ulevit!Nikdo nemá právo Tě soudit a hodonotit situaci, do které nevidí. Nechápu ty hnusné komentáře, co sem píší. Nebo vlastně chápu- ZÁVIDÍ ti. A zřejmě se na nic víc nikdy nezmůžou, protože ta negativní energie jim brzdí jakýkoliv úspěch.
    Já Ti přeju hodně štěstí a těším se na další Tvou práci!Moc mě baví Tvé články i videa, protože moc žen v našem věku (jsem stejně stará jako Ty) tohle nedělá. Fandím Ti!Denisa

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial