Čištění pleti podle vašich potřeb i věku: inteligentní kartáček na pleť LUNA fofo - Mámou stylově
Mámou stylově Lifestylový blog (nejen) pro maminky o módě, kosmetice, dětech, vaření, bydlení i cestování.

Čištění pleti podle vašich potřeb i věku: inteligentní kartáček na pleť LUNA fofo

O čištění pleti jsem tady na blogu mluvila už asi tisíckrát. Je to základní pilíř krásné a zdravé pleti. Hlavně pokud žijete ve městě, používáte denně SPF a líčíte se, nestačí jen odlíčení, ale i vyčištění. To vždy následuje ještě právě po sundání make-upu v druhém kroku. Postará se o to, abyste neměly (je to dnes povídání přeci jen pro holky) zanesené póry a pleť mohla dobře vstřebávat další produkty. Bez dobrého vyčištění se póry jen zaplácají, vzniká akné a všechna ta drahá séra se do pleti vlastně pořádně nedostanou. Stejně tak má pravidelné čištění pleti svoje místo i ráno, kdy se nám na pleti po celé noci usadil pot, maz a zbytky produktů z večera. Dnes se ale hlavně podíváme na to, jak přizpůsobit čistící rutinu svému typu pleti.

luna fofo recenze

Jistě totiž chápete, že jinak by se měla čistit pleť mastná a s akné než ta suchá se šupinkami. Pokud si právě ale nejste jisté, jaký typ pleti máte a jak na tom vaše pokožka je, prozradí vám to na dobré kosmetice, anebo si to můžete zanalyzovat  už i doma. A to pomocí tohoto chytrého sonického kartáčku na pleť LUNA fofo*. Je to vlastně bratříček asi vám dobře známého čistícího kartáčku na obličej LUNA 2 mini. Vlastně je na dotek totožný, rovněž je vyroben z lékařského silikonu odolávající bakteriím a má z něj rovněž vyrobené jemné štětinky, které při spuštění pulsují. Tento kartáček je tedy mnohem hygieničtější než kartáčky s nylonovými hlavicemi. V čem se ale hlavně liší, tak vám umí naměřit a nastavit personalizovaný čistící program. Pozná totiž, jestli je vaše pleť suchá, mastná, dehydrovaná a jestli je starší, než by měla být.

foreo luna fofo recenze

Asi se ptáte jak? Nejdříve si do chytrého telefonu stáhnete aplikaci FOREO. Já jsem ji už měla, mám ji spojenou se všemi FOREO produkty. Nastavíte si v ní svůj individuální profil: kolik je vám let, kolik vody za den vypijete, jaký máte životní styl apod. Následně se přes bluetooth spojíte přímo s kartáčkem LUNA fofo a pak už jen postupujete podle instrukcí. Z druhé strany kartáčku jsou 2 čipy pokryté 24 karátovým zlatem, ty si podle manuálu v telefonu přikládáte na 4 části obličeje: obě tváře, čelo a nos. Tím se vám změří hladina hydratace, navolí se váš typ pleti a taky vám aplikace (bohužel) poví, jestli pleť odpovídá vašemu věku. Podle těchto parametrů pak kartáček zvolí svoji intenzitu i délku čištění pro ty jednotlivé partie obličeje.

foreo fofo review

Mně kartáček poprvé pověděl, že jsem o rok starší (fňuk) a mám pleť dehydrovanou. Následující dny jsem se tedy zaměřila na používání hydratačních sér a samozřejmě jsem pleť alespoň 1y denně čistila s kartáčkem. O pár dní později jsem si analýzu provedla znovu a už dopadla lépe (uff). Pleť už mi odpovídala věku a hydratace se srovnala, jupí.

foreo luna fofo recenze

Co se týče samotného kartáčku, přijde mi to personalizované čištění takové jemné a je fajn, že mi to hlídá i tu dobu čištění. Pleť je po něm nádherně jemná a krásně hebká na dotek. Ten pocit potom miluji. Velikostně je skvělý na cestování, vleze se snad úplně všude. Po rozbalení by měl vydržet až 400 čistících cyklů, což je při použití 1x denně více než 1 rok! Ale nebojte, pak na odpis rozhodně není. Dá se v něm vyměnit baterka (s tím ale zkušenost zatím nemám). Můžete si ho vzít i do sprchy, protože je voděodolný a v koupelně celkově ostudu neudělá. Prodává se v několika barvách, já si vybrala mentolovou (a když mě budete sledovat na IG, budete moci vyhrát jeho růžovou variantu ;-)).

personalizované čištění pleti

S kartáčkem většinou používám čistící gely bez SLS, pokud máte ale třeba suchou pleť, mohly by vám spíše vyhovovat různé čistící olejíčky nebo krémové gely. Aby ta celá individuální rutina měla opravdový smysl.

Budu ráda,  když mi dáte vědět, jak si čistíte pleť vy a jestli při tom třeba hledíte na potřeby své pleti?

 

(8) Komentářů

  1. Kamila Zedňaková - Odpovědět

    Já si čistící kartáček Foreo Luna Mini2 přes veškeré recenze pořídila a jsem z něho zklamaná.Nic pozitivního na mé pleti nepozoruji. Za mne zklamání a vyhozené peníze.

    • Milá Kamilo, to mě moc mrzí, že Tě zklamal, já ho mám ráda, přijde mi, že je po něm pleť jemnější a hebčí. Ale samozřejmě jen na kartáčku hezká pleť nestojí, je jen součástí rutiny a pak záleží i na jiných věcech. KAždopádně pleť je hodně individuální záležitost a co sedí jednomu, druhému nemusí, taky mi někdy nevyhovovaly věci, co někdo jiný vychvaloval, to se stává no :-(( Každopádně kdyby mně nevyhovoval, tak se tu určitě neobjeví ♥

  2. Ahoj, v zahraničních recenzích jsem četla, že fofo tak voděodolné nakonec není a 90% uživatelek si po dvou týdnech stěžovala, že voda protekla až k baterkám a foreo přestalo fungovat. Nemáš s tím nějakou zkušenost?
    Ráda bych si pořídila svoje první foreo, tohle mě zaujalo, ale ráda bych si pořídila něco spolehlivého za ty peníze :’D

    • Kačko, asi záleží, jak to používají. Já se taky tohoto bála a jsem při používání oparná, zbytečně moc foreo nenamáčím, ve sprše si obličej s ním nemyji. Ale pod vodou ho pokaždé opláchnu a k baterce se žádná voda nedostala. Kdybych ho používala ve vaně, sprše apod., tak těžko říct. Za mě doposud velká spokojenost!

    • Ahoj, jen jsem se chtěla zeptat, jestli nevíš, zda je Foreo dobré i pro pleť s akné. Děkuju moc a přeju hezký večer✨

  3. Prosím, nevíš,co mám udělat, když se mi nedaří spojit telefon s foreo luna 3?! Bez toho to asi fungovat nebude, že?!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial