Rohlik.cz a výhodné nakupování pro maminky – recenze - Mámou stylově
Mámou stylově Lifestylový blog (nejen) pro maminky o módě, kosmetice, dětech, vaření, bydlení i cestování.

Rohlik.cz a výhodné nakupování pro maminky – recenze

Online obchod (nejen) s potravinami Rohlik.cz jsem vám už TADY představovala. Zakládá si na rychlém doručování do 90 minut, jeho nabídka zahrnuje farmářské potraviny a nově i spoustu věcí pro děti, což my maminky oceníme 🙂

Co ale oceníme ještě víc, je, když můžeme někde ušetřit. Přeci jen s tou naší mateřskou vyžít je nadlidský výkon. Tomuto webu to došlo a přišel s dětským klubem Rohlíček, kam se může zaregistrovat každá maminka s dítětem do jeho 4 let i těhotné, které miminko teprve očekávají. A co tím získají? Dopravu zdarma ve všední dny mezi 10 a 15 hodinami (což je pro mě úplně v pohodě, kolem oběda většinou bývám doma) a pozor, k tomu ještě minimálně 2% z nákupu zpět (patřičná částka se načte, když kurýr nákup přinese k vám domů, a tento kredit máte k uplatnění pro příští nákup).

Takže já jásám! Na Rohliku jsem nakupovala už předtím, ale trošku mi vadila ta platba za dopravu, takže teď nemám žádné výhrady 🙂

nakup rohlicek

A jak probíhal můj nákup?

Přijeli jsme z hor, doma prázdná lednice a já mezi taškami a haldami oblečení k praní. Na výpravu do obchodu nebyl čas, takže jsem zasedla k počítači a objednala základní věci online. Za přesně hodinu a půl tu už zvonil kurýr s plnými taškami.

Mimo běžné potraviny jsem projela i dětskou sekci a narazila na spoustu věcí, které nejsou běžně k dostání. Třeba i kojenecká mléka bez palmového oleje, eco pleny atd. Tomu tleskám. U nás tedy Stela jede na Sunaru, takže mléko jsem jí zatím nezkoušela měnit, ale ty pleny mě lákaly. Objednala jsem na otestování tyto značky Wiona, v dětských novinkách se s vámi podělím, jestli obstály nebo ne 😉

Ale mají tam toho více, lahvičky, drogerii pro děti, hračky…no téměř vše, co malí prcci potřebují (kromě oblečení tedy :-)).

Rohlik.cz doručuje do Prahy, Brna a jejich okolí i Kladna a co jsem zjistila, tak také plánují zavážení do menších měst nad 30 tis. obyvatel. Takže jejich pokrytí bude brzy opravdu široké.

Líbí se vám tento nápad s výhodnějšími podmínkami pro maminky? Zkoušely jste už tuto službu?

R

Horní foto credit: Designed by Freepik

(4) Komentářů

  1. LenkaBrestenská - Odpovědět

    Nepočula a neskúšala a teraz je to pre mňa už neaktuálne.
    Ale vyzerá to byť skvelá služba, napr. dieťa choré, nemôžeš ísť von alebo sama doma s 2 deťmi, nestíhačka a donesú to priamo domov.
    Škoda, že to neexistovalo v čase mojich materských :((.

  2. Vyuzivam rohlík 2×týdne a jsem nadšena!vždy včas krásné ovoce i zelenina,velký výběr farmářských potravin a dětských věcí kupují pro syna francouzskou značku babybio a tu mají malokde.takze za me super!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial