Jak najít ve svém okolí to nejlepší fitko, kosmetiku nebo kadeřnictví? - Mámou stylově
Mámou stylově Lifestylový blog (nejen) pro maminky o módě, kosmetice, dětech, vaření, bydlení i cestování.

Jak najít ve svém okolí to nejlepší fitko, kosmetiku nebo kadeřnictví?

Taky se vám stalo, že si nutně potřebujete jít zacvičit, ostříhat se, nebo udělat nehty, ale jednoduše nevíte kam? Dnes mám pro vás tip na jednoho průvodce“, který vám najde ta nejosvědčenější místa ve vašem dosahu.

najdisalon_

Sice se určitě můžete obrátit na své kámošky, které vám určitě s radostí jejich oblíbené salony a centra doporučí, ale pro vás jsou třeba z ruky, nebo si nemůžete dovolit jejich ceny, tak se nakonec rozhodnete hledat na vlastní pěst…

Já sama jsem opravdu dlouho hledala fitko, kam bych mohla chodit se Stelinkou a bylo mi tam příjemně. Minulý rok jsem jej našla, ale má to jednu nevýhodu – velké dojíždění. Takže hledám něco bližšího v mém okolí, přeci jen, čas je pro mě velmi důležitý a snažím se jej zbytečně nepromrhávat na cestách.

Brouzdala jsem všude možně po internetu, až jsem vlastně zjistila, že jsem ztrácela čas (opět chjo). Existuje totiž skvělý, blbuvzdorný a přehledný web s širokou databází fitness/ wellness center, kadeřnictví, kosmetických, masážních i nehtařských studiínajdisalon.cz.

najdisalon

Jak funguje? Jednoduše v horní liště potvrdíte souhlas, aby web hledal salony ve vašem okolí (doporučuji, systém je chytrý a opravdu vám vyplivne centra co nejblíže vás), nebo můžete zadat i přímo město. Pak vám vyjedou tomuto zadání nejbližší salóny a fitness centra (záleží, co konkrétně hledáte). Super je, že u nich hned vidíte základní informace, jako je otevírací doba, adresa samozřejmě, kontakt a hodnocení! Takže snadno vyčtete, jak se tam líbí ostatním. (Web je zatím ještě v plenkách, tak hodnocení přibývají postupně, ale určitě když tam připíšete svá hodnocení navštívených salónů, brzy se to naplní a bude pak snazší si vybírat, do kterého místa máte zajít.)

Jak jsem zjistila, tak tento přehledný (a v ČR asi největší) portál salónů krásy a fitness center ještě v budoucnu chystá online rezervace a má v plánu nabízet i slevové kupóny, což určitě každá z nás uvítá J

A jako třešnička na dortu je s tímto webem spojen i blog, kde najdete nějaké fajn lifestylové články, takže se tam dozvíte třeba i zajímavé informace.

Co na tento nápad říkáte? Líbí se vám tento web, kde máme všechno, co my ženské potřebujeme, na jednom místě? Podle čeho si vybíráte tato zkrášlující a pečující centra vy?

P.S.: Jestli třeba víte o nějakém skvělém salonu, fitness centru, kadeřnictví atd., které jste tam nenašly, určitě jim o tomto webu povězte, určitě budou rádi, když se v tomto přehledu budou moci také objevit 😉

 P

(2) Komentářů

  1. LenkaBrestenská - Odpovědět

    Skvelý spôsob !
    Škoda, že u nás nič také nie je a to bývam v stredne veľkom takmer 100.000 meste :(.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial