V kůži mámy blogerky» Lucy z blogu Angel Inspiration - Mámou stylově
Mámou stylově Lifestylový blog (nejen) pro maminky o módě, kosmetice, dětech, vaření, bydlení i cestování.

V kůži mámy blogerky» Lucy z blogu Angel Inspiration

Jsem ráda, že vám dnes můžu představit další inspirativní mámu – blogerku, a to Lucy z Angel Inspiration. Jako dvojnásobná máma toho stíhá obdivuhodně hodně a teď se i rozhodla, že vydá i svůj vlastní magazín! Protože ráda tvoří a vyrábí různé DIY věci, časopis určitě bude krásný a plný inspirace, jako její blog. Ale jaká Lucy je, proč se rozhodla blogovat, co ráda dělá a jaký má pečující tip na tělo, to se dozvíte v rozhovoru s ní níže 😉

angel inspiration_

1. Co Tě vedlo k tomu si založit blog? Pamatuješ si na ten první impulz, kdy sis řekla, že to zkusíš?

Ač to zní neuvěřitelně, vedla mě k tomu nuda ke konce mateřské dovolené. Do té doby jsem blogy moc nesledovala a vůbec jsem netušila, že jich je tolik. Měla jsem pocit, že mám co říct a facebooková stránka tomu už nestačila. 🙂

2. Můžeš nám prozradit své oblíbené blogy a třeba i ty, které Tě inspirují?

Osobně nemám žádné oblíbené, na které bych denně koukala a inspirovala se. Není moc času, takže se hlavně věnuji svému blogu. Nejvíce inspirace ale nacházím na zahraničních blozích.

3. Nemohlo mi při sledování Tvého blogu ujít, že máš ráda DIY projekty. Zapojuješ do nich i své děti a mají také podobné „tvořící sklony“?

Určitě se snažím zapojit i děti, bohužel ne vždy mají zájem. 🙂 Dcera prochází pubertou, takže má jiné zájmy. Sebík by se zase zapojil vždy, bohužel u toho nikdy dlouho nevydrží. Nejvíc tedy zapojuji přítele Kubu, který je dekoratér a dokáže mnoho věcí skvěle naaranžovat. Mnohokrát je to on, kdo přijde s nápadem.

4. Jak zvládáš rodičovské povinnosti, práci a blogování? Máš osvědčené tipy, jak si zorganizovat čas?

Bohužel nyní nezvládám nic. I zodpovědět těchto pár otázek mi trvalo déle než jsem čekala. V Bonami nám začíná vánoční sezóna (pozn. Lucka v Bonami pracuje), plánuji vydání prvního čísla svého magazínu a blog tedy nyní trochu strádá. Denně si říkám, jak to od zítřka bude jiné, ale bohužel se tak nestane.

Věřím, že až se vše uklidní či dostane řád, bude to zase šlapat, jak bych si představovala.

5. Jak nejraději trávíš svůj volný čas, když nic nemusíš? (Případně jak bys ho chtěla využít?)

Jednoznačně v pelechu u filmu či knihy. Bohužel takový čas, kdy nic nemusím, dlouho nenastal. 🙂

6. Co Ti mateřství dalo a vzalo? Máš pocit, že ses v něčem změnila od té doby, co ses stala mámou?

Neboť jsem měla děti brzy, troufám si říct, že mi vzalo takové to střelené mládí. Časem si ale uvědomuji, že to byl stejně dobrý krok. Děti jsou již velké, samostatné a já mám nyní prostor se seberealizovat.

7. Čím se rozmazluješ?

Rozmazluji se 15 minut denně, a to ve vaně. Den bez ní si neumím představit. Naše koupelna se na tu dobu promění v oázu klidu a ticha. Bez tohoto rituálu bych asi přestala existovat.

8. Myslíš, že by se mámy měly o sebe starat a zůstat atraktivní i s dítětem?

Ano, myslím, že měly. Osobně jsem nad tímto přemýšlela zrovna včera. Mnoho maminek po narození dítěte chátrá s výmluvou na čas. Nebyla jsem jiná. Nyní jsem ale v nějakém procesu a snažím se být nejen dobrou ale i atraktivní mámou. U někoho je to běh na dlouhou trať, u jiné je to vše tak nějak normální. Mnoho lidí si myslí, že atraktivní mámy se více věnují sobě než dětem, není to tak. Je to o tom, jak si to vše dokáži naplánovat. Já jsem máma, co patří do skupiny “stále v jenom kole”, takže první děti, práce, potom zábava. Čím jsou děti starší, tím více času sobě věnuji. Jak říká Kuba, okolo 40 budu v tom případě zase kus. 🙂

9. Máš nějaké své kosmetické vychytávky, kterými třeba ušetříš dobu strávenou v koupelně, a podělíš se s námi o ně?

Nevím zda to nazvat vychytávkou, ale mé tělo jsem naučila na určité rituály. Jednou týdně se mažu kompletně celá kokosovým olejem, zabalím se do vyhřátého prostěradla a 15 min poslouchám oblíbenou hudbu. Možná to zní hloupě, ale tělo se vám za to odmění nádhernou pokožkou. To samé platí i pro ruce, nehty apod. Kokosový olej je dar. 🙂 Jinak jsou to vychytávky stylu “jednou rukou čistím zuby, druhou odličuji”, myslím, že na to ale časem přijde každá žena, nejen máma. 🙂

10. Na co se v nejbližší době nejvíc těšíš?

Nyní na vydání prvního čísla již zmíněného magazínu. Je to sice hodně starostí, ale věřím, že to bude stát za to. Dávám do toho maximum. Až bude venku, myslím, že opadne takový ten stres a já si pak naplno užiji vánoční svátky včetně zimní dovolené, kterou s rodinou plánujeme.

11. A chtěla bys ještě něco dodat nebo vzkázat čtenářkám?

Nebojte se jít za svým snem, ať je jakýkoliv. 🙂

ANGEL INSPIRATION

1 komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial