Můj styl» Podpatky – ano nebo ne? Obojí je správně ;-) - Mámou stylově
Mámou stylově Lifestylový blog (nejen) pro maminky o módě, kosmetice, dětech, vaření, bydlení i cestování.

Můj styl» Podpatky – ano nebo ne? Obojí je správně ;-)

Jak jste na tom s nošením podpatků? Obouváte je dobrovolně, nebo s utrápeným výrazem, že „dnes to tedy dám“? Já dříve patřila do druhé skupiny, nosila jsem je jen na společenské příležitosti a stejně pak za rohem hupsla do balerínek. Jak jsem ale starší, tak mi přijde, že jsem k nim nějak dozrála. Podpatky prostě v poslední době zbožňuji a stále nějaké dokupuji. Stále mám pocit, že jich mám zoufala málo. Co naplat, že v nich pak sotva dojdu do města, protože ty zrádné kočičí hlavy se mi vždy nějak vymstí. Až dosud jsem se řídila heslem, že pro krásu se musí trpět, a i když jsem cítila, že se mi na noze dělá už asi 5. puchýř hrdě jsem v nich chodila a usmívala se.

Ale se zdravým rozumem jsem usoudila, že hrdinství musí stranou (obzvláště, když musím mít rychlejší chůzi a honit průzkumnici Stelinku) a konečně našla způsob, jak někde vydržet v podpatcích, aniž bych tam došla s totálně zničenými chodidly. A dnes vám to ukážu!

Existují totiž přezouvací balerínky* přímo do kabelky, které si prostě nazujete na tu cestu „z místa na místo“ a pak hupsnete do vysněných lodiček. A teď se podržte, ty balerínky, když se složí, jsou tak malinkaté, že je dáte i do psaníčka, vyzkoušeno 🙂 A nejsou to nějaké dočasné křusky, parádu budete dělat i v nich, jsou kožené a ty moje ještě opatřené elegantní mašlí. A vevnitř mají takové polštářky, že se v nich chodí jako v bačkůrkách. No je klidně možné, že pak i na ty podpatky zapomenete a budete chtít zůstat v nich 🙂 Tak posuďte sami, která verze (na vysoké nebo nízké noze) se vám líbí víc?

Jinak celý outfit je takový elegantní, jako na večerní akci, přiznám se, že přes den bych si takto nevyšla. A věřili byste, že oblečení, které mám na sobě je komplet fair trade a z bio materiálů? Takové pěkné a pro přírodu šetrné seženete v Nila Storu 😉

outfit_NILA_1 outfit_NILA_4 outfit_NILA_6cocorose_balerinkycocorose_balerinky_ outfit_NILA_7

Pořiďte si podobné kousky:

VIDEO:

R

(10) Komentářů

  1. Musím říct, že ti tento model zbytečně přidává roky =( jsi krásná, mladá, tak myslím, že můžeš být odvážnější =)
    Jinak řešení bot je super, no já zrovna takový pako, co fakt v podpatcích bych musela jen sedět někde v divadle a pak zase šup do nízkých bot =D takže za mě balerínky, ale lodičky ti sluší, a hlavně pokud jsi zvyklá a umíš v nich chodit, tak závidim =) dělá to hezké nohy a je to takový ženský….no co, já si budu muset vystačit s nízkýma botama =)

    • Kristy, díky za komentář. Máš pravdu, tento outfit není moc odvážný, oživila jsem ho ale tím leopardím kabátem. Chtěla jsem ale ukázat hlavně ty balerínky, protože mi přijdou jako super vychytávka 🙂 S podpatky taky často bojuju 😉

  2. Baleríny super. Obvykle nosím botasky a když chci být za dámu dám podpatky – takhle jsme si s manželem vyrazili do Prahy na romantickou večeři a že si uděláme procházku no těch 5km jsem v těch nových botách fakt nedávala a myslela jsem že mě manžel snad ponese domů 🙂

  3. Kdybys zila v Uk,tak bys v tomhle uplne v klidku vysla.A to se mi prave na mode v Uk mooc libi.A v Cr to postradam..Kdyz tam vyjdu v tom,co nosim zde,ty pohledy zabijeji 😀 Ale to neresim..Jen je to skoda..
    Mas supr napady!!

    • Přesně 😀 Já jsem žila rok v Londýně a ta volnost v oblékání a ta pestrost, to bylo něco pro mě, tady často narážím na kritické komentáře 🙂

  4. Ziji zde 20let..a kdyz jsme v Cr,myslim si svoje a uzivam si svobodne,co mam na sobe..tohle te nauci 😀
    Je to skoda,ceske holky,damy jsou nadherne,jen se moc resi,co reknou ostatni,boji se barev,svych osobitych kombinaci,porad je casta kabelka a stejna barva botu,malo dopnku,sem tam sala ..tenisky jsou jen na sport..a podobne..smutny obleceni je v Cr hlavne v zime,klasila,zimni perovka a jeans..skoda..
    a porad me „bavi“ceska specialita-telove silonky,dokonce i na ples a dokonce i v zime 😉
    A leginy,i bez ohledu na postavu 🙁

  5. Pingback: Jak zamaskovat větší bříško (aneb jak na postavu "jablko") | Mámou stylově

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial