Kam na stylové nákupy» Unikát, Praha - Mámou stylově
Mámou stylově Lifestylový blog (nejen) pro maminky o módě, kosmetice, dětech, vaření, bydlení i cestování.

Kam na stylové nákupy» Unikát, Praha

Milé čtenářky, kam chodíte rády nakupovat? Já se přiznám, že nejčastěji nakupuji na e-shopech (ZOOT nebo Asos), a když už vyrazím do nějakého kamenného obchodu, tak většinou odcházím zklamaná. Přijde mi, že nabídka velkých módních řetězců je tak nějak na stejné brdo, a když se mi něco líbí, tak ta cena neodpovídá kvalitě. Příšerný umělý materiál, čouhající nitě, nebo prostě vysoká cena a vím, že v tom budu potkávat x dalších lidí. Přeci jen se chci oblékat trochu originálně. Tím nechci říct, že bych si nic v obchoďácích nekoupila, to ano, ale jsem s přibývajícím věkem vybíravější a dlouho se mi nestalo, že bych odněkud odcházela s plnou taškou.

unikat_5Takže spíš hledám menší obchody, které prodávají opravdu zajímavou módu a hlavně věci, které mi vydrží několik sezón a budu mít radost pokaždé, když si je obleču. A jsem moc ráda, že v Čechách pár takových míst máme a můžeme se díky nim hezky a kvalitně oblékat. Jen se o těchto obchodech tolik neví a jejich hledání je jako najít jehlu v kupce sena. Proto jsem se rozhodla, že po takových obchodech, které nabízejí pěkné, kvalitní a nadčasové oblečení, budu pátrat a postupně vám je tu představovat.

Jako první bych vás chtěla seznámit s UNIKÁTem, malým obchůdkem v Pasáži Platýz v Praze.

unikat_9

Ale vlastně jej už znáte, zmiňovala jsem se o něm ve svém outfitovém příspěvku s overalem, kterému jsem v tomto obchodě neodolala.

Abyste si ale udělaly bližší představu, co  v něm dalšího najdete, pořídila jsem z obchodu pár fotek (jsou už cca měsíc staré, nabídka se zase obměnila a doplnila o nové kolekce, takže zajímavých věcí ještě víc přibylo 😉 ).

unikatunikat_6 unikat_3

Obchod vypadá jak malá tělocvična a oblečení tu najdete zavěšené na žebřinách, nebo na švédské bedně. Ale naštěstí je zdejší oblečení tak pozitivní a barevné, že se v Unikátu jako v tomto studeném školním prostoru rozhodně cítit nebudete.

unikat_8unikat_1

Co v něm nakoupíte? Vlastně zde můžete pořídit věci, jak na každodenní nošení, jako jsou různé kalhoty, košile, trička, svetříky, tak i na slavnostnější události, třeba i šaty s flitry nebo zajímavé topy a sukně. A to i včetně doplňků. Kromě bot a kabelek se můžete vyšperkovat s rozkošnými náramky nebo řetízky od Le Petite Délice. Já si v obchodě oblíbila i trench coat, který držím v ruce na první fotce 😉

Unikat_le petite deliceunikat_2

Čím je Unikát tak unikátní? Zastupuje zejména nizozemské značky. A pokud sledujete módu nějak víc, tak vám nemohly ujít severské blogy, plné minimalistických ale dechberoucích outfitů. Něco v tomto duchu najdete i tady. Konkrétně tu můžete pořídit kousky od značek: G-SUS, 10Days, Osi Femmes (od které mám ten úžasný overal) a boty a kabelky od Shabbies Amsterdam a VIA VAI. Každá značka samozřejmě reprezentuje trošku odlišný styl. Určitě vás zajímá, jak se v obchodě pohybují ceny a musím říct, že v porovnání s kvalitou toho oblečení, jsou velmi přijatelné. No přijďte to omrknout na vlastní oči 😉

A protože vás mám ráda a chci, aby vám to slušelo, vyjednala jsem vám  v obchodu 10% slevu! Stačí u pokladny říct kód „MÁMOU STYLOVĚ“. Tato nabídka platí do konce dubna, tak si ji nenechte ujít, to oblečení tam vážně stojí za to a bude vás bavit.

unikat_4 unikat_7

Adresa obchodu Unikát:

Pasáž Platýz
Národní 37, Praha 1

https://www.facebook.com/obchodunikat

Napište mi do komentáře, jestli takové tipy na zajímavé obchody uvítáte a jestli jste v Unikátu byli, a co jste si tam pořídili 😉

 

+ pro lepší představu, ještě omrkněte můj vlog z představení jarní kolekce 😉

(6) Komentářů

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial