Výlety & pro děti» Kam s dětmi na hory? - Mámou stylově
Mámou stylově Lifestylový blog (nejen) pro maminky o módě, kosmetice, dětech, vaření, bydlení i cestování.

Výlety & pro děti» Kam s dětmi na hory?

Plánujete už, kam pojedete na hory? Případně byli jste už? 🙂 My už máme rezervovaný hotel na Dolní Moravě a koukáme ještě po něčem dalším, možná Itálie nebo Rakousko. Naše dračice má totiž už ten správný věk, aby se začala učit lyžovat. A protože já jsem na ty zimní sporty poleno a lyžovat neumím (maximálně sjedu kopec na snowboardu 🙂 ), díváme se po hotelech, kde se postarají i o děti a mají tam třeba i lyžařské školičky.

lyzovani s detmi

Z Čech můžu doporučit tyto:

 Wellness hotel Vista (odkaz ZDE)

Už jsme v tomto hotelu byli na jaře, jak jste se mohli dočíst TADY, a máme z něj maximálně pozitivní vzpomínky a zkušenosti. Naší divošce se tam strašně líbilo, bylo těžké ji vysvětlit, že už musíme jet domů. A Stelince v bříšku taky. Posílala jsem jí tam totiž samé dobroty, které tam tak úžasně vaří. Tentokrát tam pojedeme v lednu a já, i když jsem nelyžařka, se moc těším, dám si tam totiž nějaký relax v bazénu, v sauně nebo možná při masáži 🙂 O naši divošku bude také postaráno, mají tam vždycky bohatý animační program a hlavně v zimě Dětský SKI PARK U Slona. Věřím, že se tam dostatečně vydovádí a seznámí se s lyžemi a třeba jí to chytne víc než mě 🙂

Penzion Rusalka (odkaz ZDE)

V tomto malém rodinném penzionu jsme byli před třemi lety (to to utíká, přijde mi to jako včera!) a moc se mi zde líbilo baby-friendly zázemí. Přátelský personál, útulné ubytování a herna pro děti hned u restaurace. Značka ideál 🙂 I v okolí jsou různé aktivity pro děti, jako dětské hřiště, pohádková stezka samozřejmě blízká sjezdovka Malá Úpa.

Chata U Čápa (odkaz ZDE)

Tady v tom penzionu jsme ještě nebyli, ale slyšela jsem na něj samou chválu. Pro děti nabízí služby lyžařské školky, disponuje dětskou hernou a dle fotek mají i hezké pokoje 🙂

Do zahraniční jsme si minulý rok zajeli do Dachstein, je to kousek a jsou tam skvělé svahy i pro děti.

Kam jezdíte na hory s dětmi vy? Budu ráda, když mi něco doporučíte 😉

 

 Zdroj fotografií: www.dolnimorava.cz

(9) Komentářů

  1. Moc díky za tipy! Ten wellness hotel Vista se mi líbil už při tvé dřívější recenzi a při plánování zimní dovolené o něm budeme určitě uvažovat. Chceme totiž taky dát Kubu poprvé letos na lyže a něco takového s dětským programem je podle mě ideální. My ještě uvažujeme o hotelu Horal v Beskydech ( http://www.horal-hotel.cz/ ), kde jsme byli v létě a moc se nám tam líbilo. Mají úžasný wellness, programy pro děti a navíc je u hotelu malá sjezdovka, která možná na první stoupnutí na lyže bohatě vystačí.

  2. U Čápa to fakt vypadá dobře, v zimě jsem tam ale nebyla. Horní Malá upa je taky supr – na kočárek, sáňky procházky – prostě pro nejmenší. Ještě mám ráda Bedřichov – penzion UKO nebo Horský dvůr.

  3. Manžel vzal synka na vnitřní sjezdovku v Praze, něž ho vzal na sjezdovku, aby se na to naučil alespoň stát 🙂

  4. Podívej sen a freestyle kolbenku na internetu, mají vnitřní sjezdovku a trampolíny tam jsou a tak, je to v Praze, a je dobré si rezervovat termín dopředu, je o to docela zájem :.-)

  5. Doporučuji České Petrovice v Orlických horách. Ideální pro rodiny s dětmi. Naše děcka se tam obě naučila jezdit jak na lyžích, tak na snowboaru. Dostatek informací naleznete na http://www.ceskepetrovice.cz . Krásná horská obec s lyžařským areálem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial