«Kosmetika» Manikúra bez chybičky - Mámou stylově
Mámou stylově Lifestylový blog (nejen) pro maminky o módě, kosmetice, dětech, vaření, bydlení i cestování.

«Kosmetika» Manikúra bez chybičky

Nevím jak vy, ale já jsem za celý svůj život nenašla pořádný pilník, který by se mi za čas neztupil a pilování nehtů by s ním šlo jak po másle. Zkoušela jsem různé tipy – od kovových, papírových až po skleněné. Až jsem úpravu svých nehtů začala nesnášet. Než nehty dostaly požadovaný tvar, trvalo to věky a stejně mi přišly takové opižlané. Dávala jsem to za vinu svým nehtům, tomu jak jsou jemné a prostě těžko opracovatelné.

Když jsem se onehdá ocitla na Smíchově v novém obchodě kosmetiky Rituals (sháněla jsem zrovna nějaké dárky), padl můj pohled na diamantové pilníky. Samozřejmě jeden z nich poputoval do mého košíku a já svým nehtům dala ještě jednu šanci. Jestli jsou v něm pravé diamanty, to nemůžu potvrdit, každopádně pilník funguje! Po mých nehtech klouže jedna báseň a já je mám konečně vytvarované během pár sekund. Vysvobození, moje nehty nejsou divné 🙂 K pilníku jsem přibrala i leštičku, u té se nedá skoro nic zkazit, takže taky spokojenost. (Pro mimopražské čtenářky – dívala jsem se, že mají i eshop, viz odkaz).

Nakonec jsem ještě zamířila do Sephory, kde jsem jsem si vzala podložku pod nehty při lakování. Jsem totiž odborník na přetahování laku a mám ho pak na kůžičce všude kolem a pracně ho odstraňuji odlakovačem. S touto podložkou mám o starost méně. Sice se mi podaří přejet přes okraj i tak, ale v mnohem menší míře než bez ní. Takže pro mě další vysvobození. K dokonalé manikůře mi už tak chybí jen volný čas a trpělivost 🙂

Jak jste na tom s manikůrou a lakováním vy? Jde vám vše snadno od ruky, nebo s něčím taky tak bojujete?

+ ještě tip na prodloužení trvanlivosti laku 😉

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial