Stalo se: DUBEN 2017 - Mámou stylově
Mámou stylově Lifestylový blog (nejen) pro maminky o módě, kosmetice, dětech, vaření, bydlení i cestování.

Stalo se: DUBEN 2017

I když nám v dubnu moc nepřálo počasí a přiznám se, že mi jeho výkyvy moc nepřidaly na náladě, stejně jsem si tento aprílový měsíc užila. Hlavně ten konec, kdy jsem byla na cestách a to je prostě moje, miluju poznávat nová místa i lidi.

Hned začátkem tohoto jarního měsíce jsem navštívila 3 kadeřnické salony. Bylo to docela vtipné, jak se to sešlo. Nejdříve jsem šla do mého oblíbeného salonu James Blond, kde si nechávám dávat přeliv i mě tam stříhají. Pak jsem byla pozvaná do salonu DéOr na analýzu vlasů a doporučení vlasových produktů značky Oribe (brzy k tomu bude video) a do třetice jsem se šla učit vytvářet účesy k Petře Měchurové. Mají tam novou služby Easy HairStyle, během které vám vysvětlí, jak se o vlasy starat, jak je správně mýt a naučíte se i spoustu triků ohledně vlasového stylingu. Já se tam jakž takž naučila dělat vlny pomocí žehličky a taky jsem se dozvěděla, jak dělat rybí cop. Bylo to moc fajn.

vnitroblock

Se Stelinkou jsme konečně navštívily vyhlášené místo Vnitroblock, kde jsem si pořídila i letošní tričko k Avon pochodu (nebo spíš šaty :-)) a v klidu domova jsme oslavili Velikonoce. Tyto svátky moc nemusím, tak jsme s holkama jen decentně ozdobily vajíčka a spíš si užívaly lenošení doma.

velikonoce

No a pak jsme s mužem začali plánovat naši mini-dovču v Maďarském lázeňském městečku Hévíz, kam jsme pak odjeli sami dva bez holek na prodloužený víkend. Už jsme to potřebovali! Uteklo to hrozně rychle a asi si to brzy budeme muset zopakovat 🙂

heviz

Současně jsem dostala nabídku se starat o IG profil mého oblíbeného prosecca Mionetto, který jsem vedla do konce dubna, byla to celkem výzva, ale nějaké mé fotky převzal i německý profil, tak ostudu jsem této značce snad neudělala 🙂

mionetto

Po návratu z Maďarska nás s mužem čekal fajn večírek s Rafaello, které slavilo 25 let své existence a vyvinulo novou aplikaci, přes kterou si můžete posílat vzkazy.

Druhý den mě hned čekala jízda vlakem do Vídně, kde se konalo velké setkání blogerek ze všech států, kde se nachází DM drogerie. Byla to velká pocta se tam ocitnout a moc jsem si to užila. Za ČR jsem tam jela ještě s Rendy z OrdinaryLife. Konalo se to na nádherném zámečku Schonburg v květinovém duchu a mohla jsem vidět jaké novinky brzy DM drogerie a značky dekorativní kosmetiky, které prodává, chystají. Také jsem si jich pár přivezla a mám je schované i do soutěží. Zpracovávám od tam vlog, tak se brzy těšte!

dmko

Jak vidíte, na nudu moc prostoru nebylo. K tomu všemu se v dubnu probudily snad všechny firmy a mám tolik nabídek na různé zajímavé spolupráce, že nevím, kde mi hlava stojí, ale jsem za to ráda a vím, že prostě do června to bude hektické a pak si dám o prázdninách oraz.

Na blogu jsem nafotila pár outfitů, otestovala příruční vysavač Kärcher VC 5, pověděla jsem vám, jaké je to vychovávat dvě holčičky, prozradila jsem vám tip na hodinky s telefonem, které ohlídají děti venku, ponořila jsem se do výběru světel do ložnice a otestovala spoustu kosmetických produktů. A taky jste mohli soutěžit o nějaké zajímavé ceny.

A samozřejmě jsem natočila i hodně videí (publikuji v úterý a pátek, budu ráda, když si mě přidáte do odběru ;-)) a dosáhla 10 000 odběratelů, juch!

(6) Komentářů

  1. Fiihaa,tolik zazitku,cool!!!?
    Sama si nedovedu prectavit zivot bez zazitku,skoro kazdodenne??Casto staci lip se divat,nebo si udelat dny hezci,staci malo…zdraviiim z dalky!!???

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial