Vybíráme světla do ložnice! - Mámou stylově
Mámou stylově Lifestylový blog (nejen) pro maminky o módě, kosmetice, dětech, vaření, bydlení i cestování.

Vybíráme světla do ložnice!

V našem bytě se vlastně nonstop stěhujeme. Z jedné místnosti do druhé a kolik jsme provedli úprav v rámci každého pokoje už ani nespočítám na prstech jedné ruky. No prostě škatulata hejbejte se. Koncem minulého roku jsme odbavili dětský pokojíček, malinko změnili uspořádání kuchyně a teď přišla na řadu ložnice, kterou jsme asi před rokem prohodili s dětským pokojíkem. Nechali jsme si v ní udělat postel na míru (jinak by to v tom pidi prostoru ani nešlo) i skříně a tím to (z)haslo. Lustr tam máme stále původní, dětský! Asi protože to je naše nejméně obydlená část bytu, trošku ji tím vybavením zanedbáváme. Ale chtěla bych ji mít už taky pěkně zařízenou, takže jsem si řekla, že se v následující době zaměřím na výběr toho správného osvětlení do ložnice, které bude vyzařovat pěkné světlo, ale samo o sobě bude i hezky vypadat.

loznice

Ložnici díky omezenému prostoru máme hodně atypickou a postel v koutě, takže je k ní přístup jen z jedné strany nebo jakoby „od nohou“. Takže nějaké noční stolky si dovolit nemůžeme. Z levé strany mám hned vedle postele můj toaletní stoleček a kolem něj police, takže maximálně zabudovat nějaká světýlka do nich nebo tam umístit subtilnější stojací lampu. Nebo oboje 🙂 Co se týče barvy, chtěla bych volit čistou bílou, ta mi k té ložnici sedí nejlépe, případně s nějakými stříbrnými akcenty.

Něco málo jsem si už vytipovala, rozhlížela jsem se v e-shopu Dekolamp, kde mají skvělý výběr svítidel a přesně dle mého vkusu. Tak se pojďte na můj výběr podívat a klině budu ráda i za vaše rady, s jakými svítidly jste v ložnici spokojené vy.

P.S. Tento e-shop mi pro vás poskytnul 5% slevu na všechny produkty, stačí zadat kód: RNA20OAI4P. A sleva platí do 20. 5. 2017.

svetla do loznice

1. Toto stropní svítidlo mě zaujalo moc svým vlnkovitým tvarem. Vím, že by v pokoji bylo hodně výrazné, takže k němu bych už jiné lampičky nevolila, maximálně přímo bodá světýlka zabudovaná v policích. (LINK)

2. Můj favorit. Nenápadné a něžné, do ložnice jako dělané. (LINK)

3. Toto závěsné svítidlo mě upoutalo ihned, co jsem ho viděla, jen si nejsem jistá, jestli by do naší ložnice nebylo „moc“. Na wishlist jsem si ho ale přidala. K němu nástěnné lampičky (8.) a bylo by to dokonalé ♥ (LINK)

4. Tento styl svítidlo alá obyčejná žárovka si mě celkem získal. Viděla jsem to na několika fotkách a musím říct, že to vypadá dost dobře, jen nevím, jestli by nám osvětlení z něj stačilo na celou místnost. (LINK)

5. Hodně minimalistický styl lampiček by se nám i hodil, jen nevím, co s tím lustrem, ten by chtělo vybrat také takový nenápadný a možná by to bylo moc „chladné“? Co myslíte? (LINK)

6. Za málo peněž hodně muziky. Toto světýlko mně přijde jako super řešení právě na polici ke čtení knížek. (LINK)

7. Pořád ale váhám nad tou stojací lampou, přesně tato by nám tam zapadla jako zadek na hrnec! (LINK)

Jak to vše ale sladit dohromady a nakombinovat? Babo raď 🙂 Nechávám to ještě chvíli uležet, to je pro mozek nejlepší, pak vždy přijde se skvělým nápadem. Ale kdybyste měli vy nějaký nápad, co by se nám tak do ložnice mohlo hodit, sem s tím! 🙂

P

(8) Komentářů

  1. Dobry den,
    moc rada se divam na Vase mile prispevky. Vcera vecer jsem si v jednom videu vsimla vestavene uzke pantove skrine na miru (pravdepodobne v chodbe) . Muzete mi prozradit, u ktere firmy jste si ji nechali delat? Uz skoro dva roky o podobnem uloznem prostoru uvazuji, ale chybela mi inspirace. Moc dekuji :-).

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial