Outfit: Čas na romantiku - Mámou stylově
Mámou stylově Lifestylový blog (nejen) pro maminky o módě, kosmetice, dětech, vaření, bydlení i cestování.

Outfit: Čas na romantiku

Myslím, si že romantika je ve vztahu důležitá a nemělo by se na ni zapomínat. Připomenout si ty staré dobré časy, jen my dva s mužem a uvědomit si, co na sobě máme rádi. Jak asi víte, my si ji byli užívat o víkendu v Maďarsku (brzy se můžete těšit na vlog) a já sama ji občas ráda vnesu do svých outfitů. To jaro po ní přímo volá (a příští týden máme první máj, že? 🙂 ). Nejsem ale extra šatičkový typ, romantiku mi evekuje i pastelově růžová a samozřejmě podpatky. V růžové jsem si nedávno z druhé ruky pořídila tyto širší kalhoty a pak jsem si je nechala zkrátit nad kotníky. Vypadají mnohem víc žensky a jsou hedvábné! Prostě nádherný něžný a originální kousek, o který se jen musím starat velmi pečlivě a s láskou.

outfit_romance_

A hlavně je tak i prát, ideálně s jemným prádlem a s kapkou aviváže, aby bylo hedvábí stále tak jemné. A víte, že dokonce existuje aviváž s názvem Romance (a je také růžová 🙂 )? Najdete ji v nové řadě Supréme od Silanu, která voní po francouzských parfémech. Konkrétně tato má lehkou nasládlou vůni po krémové růži, santalovém dřevu a pyžmu. Žádný bolehlav, přesně takové jemné vůně mám ráda, opravdu voní moc příjemně.

Jestli byste v ní také chtěly vyprat své drahocenné kousky oblečení, můžete se zapojit do soutěže. Ve hře je i originální francouzký parfém a zájezd do Paříže pro 2 osoby! Více tady: http://supreme.jenprozeny.cz/.

Co vy a romantika? Dopřáváte si ji a jak?

outfit_romance_silanoutfit_romance_1outfit_romance_nahled outfit_romance_2 outfit_romance_3 outfit_romance_4

Tipy na nákupy:

P

(6) Komentářů

  1. Nadhernyyyy!!?jen ty kalhoty bych ani za nic nezkracovalaa,mam stejne,jen tmave modre,ale kazdemu,co se libi?peru je v jakekoliv,pouzivam jedine tekute primo do pracky,jen na ne zapmu program „cholostive“(jemne),avivaze si z Uk lidi vozej,takze jakakoliv?Uplne jina kvalitka?

    Romantika je pro mne dulezita velice,at uz ve vztahu,nebo v kazdodenim zivote,kazdy za ni vidi neco jineho,pro mne je romantika i slunecni den,posezeni s kavou pred kavarnou,pusa od deti,hezky den,nova kytka ve vaze(at uz darovana,nebo mnou koupena)a podobne,vrcholem je more?pro mne to je topka?,dovolena, a prochazka s nekym drahym za ruku,v druhe ruce latte,nebo ledovou(kdyz to je po plazi,je to to nej,ale i po pekne ulici staci ?)
    Myslim si,ze pokud se ve vztahu vytrati romantika(byt jen pravidelne spolecne chvilky treba u vinka v obyvaku,nez padnu unavou ?mila,ci dokonce lechtiva sms behem dne)jde vztah do kytek velmi rychle…porad se v dnesni dobe honime,predevsim si sms-kujeme,mladi se pomalu i na social.sitich rozchazeji,mame „kopu“virtualnich „pratel“.
    K romantice staci i malicka snaha? My mame s detma „heslo“-nikdy neodejit z domu bez rozlouceni,pusin a milejch slov! Nasi to tak maji neustale.

    A to je pro mne taky romantika?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial