Můj pracovní koutek - Mámou stylově
Mámou stylově Lifestylový blog (nejen) pro maminky o módě, kosmetice, dětech, vaření, bydlení i cestování.

Můj pracovní koutek

Už dlouho jsem vám neukázala něco z našeho bydlení. Je tedy fakt, že od té doby, co máme holčičky, musela jsem ze svého nadšení pro vyladěné designové interiéry jako z Pinterestu slevit a spíš se smířit s tím, že to u nás stále vypadá jako v nevydařeném hračkářství. Prostě Lego, plastelína, pastelky, různé holčičí ozdoby jako náramky, sponečky a princeznovské nálepky se válí po celém našem bytě a mají magickou moc být stále vypuzovány z dětského pokojíčku. Tam né a né zůstat. Takže na mém „pracovním stole“ často hledám pod kopou hraček klávesnici i myš a diář už mám vyzdobenými asi 100 variacemi na kytičky, sluníčka a princezny.

pc koutek4

Holčičky si můj koutek částečně přivlastnily. Ale může za to pravděpodobně i fakt, že mám stoleček s počítačem spíše v rohu, nedopadá tam moc světla a v noci tam ani moc nedosáhne naše hlavní stropní svítidlo. Tím pádem na něj není tak vidět a leccos se tam ztratí. Ale tomu je konec! Už dlouho jsem pokukovala po nějaké pořádné lampě, která by mi tento prostor pořádně osvětlila. Nemohla jsem si stále vybrat. Dokud jsem nenarazila na tuto lampu z Kare Design, která se mi líbila na první dobrou. Hlavně jsem věděla, že nám bude ladit se sedačkou, která má úplně totožnou barvu i podobný vzor – tmavě šedá s hrubě tkanou textílií. Což s tímto stojacím světlem s tmavě šedým síťovaným stínítkem dokonale ladí. A řekla bych, že nám do interiéru zapadla jak zadek na hrnec, jako by tam prostě odjakživa měla být.

pc koutek3

A toho světla najednou! Už konečně večer neusínám nad monitorem 🙂 Na fotkách můžete vidět, jak to mám zařízené celkově (když jsem tedy ze stolu dala pryč půl dětského pokojíčku 🙂 ). A jelikož jsem zrovna i v pondělí slavila narozeniny, nechybí tam kytička, snažím se to mít doma nějaké veselejší. A v poličce za ní můžete vidět i můj nový notebook, který si tedy často vydělávám a pracuji i jen tak na sedačce, je tak lehoučký a přitom výkonný, jsem z něj úplně nadšená! (Mám ho asi týden, nadělila jsem si ho i s přičiněním mého muže k narozeninám.)

pc koutekpc koutek2

Jinak se snažím nemít kolem sebe moc zbytečností. Samozřejmě nesmí chybět propisky, zvýrazňovače, diář a pak nějaké dekorativní talířky na hodinky a šperky, vizitky a krabička, kde mám uložená sluchátka, usb disky a nějaké malém komponenty k počítači nebo foťáku. A taky nějaké Sárinčiny kresby, které mi nosí ze školky 🙂

pc koutek1

Co, kde pořídit:

Jak se vám můj pracovní prostor líbí? 🙂

R

(7) Komentářů

  1. Moc pekne a utulne ? lampa nema chybu ? hlavne se mi libi, jak jsi to vyresila…ze i s malym prostorem se daji delat velke veci ?

  2. Milá Ali, moc krásný pracovní kout, lampa je naprosto úžasná a opravdu skvěle ladí s vaší sedačkou. Máš to nádherně čisté a sladěné, to se musí pracovat jedna báseň! 😉 Přeji spoustu tvůrčích nápadů, Veronika. 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial