Outfit: Jak nezmrznout a zachovat si styl - Mámou stylově
Mámou stylově Lifestylový blog (nejen) pro maminky o módě, kosmetice, dětech, vaření, bydlení i cestování.

Outfit: Jak nezmrznout a zachovat si styl

Tady ty měsíce jsou pro nás blogerky a celkově fashion nadšenkyně velkou výzvou. Člověk by se nejraději zachumlal do huňatého svetru, navlékl si džíny, kozačky a hotovo. Ale nosit to každý den se trochu omrzí. I když já tedy těch svetrů mám už několik a nosím je stejně nejraději 🙂 To by ty outfity však byly velká nuda. Takže jak se obléci „jinak“, abyste nemrzly a nebylo to jen o teplém svetru? Fígl je ve vrstvení. To si pak vlastně můžete obléci cokoliv, i letní šaty. Pod ně, ale termo tričko a na ně blazer nebo křivák a nahoru samozřejmě ještě kvalitní kabát. Takže něco v tomto stylu jsem si oblékla i já. Krátké šaty, pod nimi mám tričko s dlouhým rukávem, na nohy jsem navlékla slim džíny (odvahu na punčochy v mrazech prostě nemám) a ještě jsem outfit oživila úzkou džínovou bundou. Na zimu jsem si rozhodně stěžovat nemohla, i když teploměr psal něco kolem -10°C.

outfit vrstveni_03outfit vrstveni_04outfit vrstveni_01outfit vrstveni_07outfit vrstveni_05outfit vrstveni_02outfit vrstveni_06_

Tipy na nákupy:

(8) Komentářů

  1. LenkaBrestenská - Odpovědět

    Úplne fantastický outfit, nemám nič čo vytknúť, len sa kochám.
    Tú kabelku idem hneď omrknúť, určite ju potrebujem :))).

  2. Moc hezké, zvlášť ten kabát. Jen při pohledu na tu džínovou bundičku mě trochu mrazí. Já v těch mrazech nevyjdu ven v ničem jiném než v kašmírovém svetru.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial