Stalo se: ŘÍJEN 2016 - Mámou stylově
Mámou stylově Lifestylový blog (nejen) pro maminky o módě, kosmetice, dětech, vaření, bydlení i cestování.

Stalo se: ŘÍJEN 2016

Měsíci Říjen, proč jsi tak rychle utíkal a kde vlastně jsi? Taky máte pocit, že nějaké měsíce se vlečou a jiné utečou mávnutím kouzelného proutku? O říjnu to můžu prohlásit dvojnásobně. Než jsem stihla zaregistrovat, už tu nemáme září, naskočilo už datum s jedenáctkou na konci. Celý tento měsíc jsem byla v celkem rychlém tempu a uskutečnila toho tolik! Tak možná proto? Doufám, že listopad už bude více pohodový 🙂

I když říjen odstartoval velmi pohodově, pobytem v Baurově Dvoře, pak mě čekal velký šrumec. Tolik blogerských akcí za jeden měsíc jsme snad nezažila. Stávalo se i, že se mi sešli i dvě nebo tři ve stejný den a čas. A každý den nějaká. To by pak člověk nedělal nic jiného, kdyby jel na každou událost. Naučila jsem se tedy říkat NE a vybírat si, kam pojedu a kde strávím svůj čas. Neberte mě špatně, já jsem moc vděčná, že mi takové pozvánky chodí a ještě si živě vybavuji, jaké jsem měla Vánoce, když mi asi před 3 lety přišla pozvánka na první akci pro blogery, ale v poslední době je jich už tolik, že se to fyzicky nedá zvládnout, navíc s dětmi. S tím vás ale nechci zatěžovat, jsou to malicherné problémy 🙂 Všude jsem vás ale brala se svojí kamerou a mohli jste si je užít alespoň prostřednictvím vlogů.

urban-decay

V říjnu se mi sešlo i hodně zajímavých nabídek a dělala jsem styling pro jeden magazín. Snad vám brzy ukážu výsledné dílo 🙂 Byla to pro mě ale práce na 3 dny a musela jsem do toho zapojit celou rodinu, hlavně co se týče hlídání holek, ale prostě takové nabídky se neodmítají a já jsem moc vděčná, že jsem se na tom mohla podílet. Po tomto tedy hodně vytíženém období jsem už nutně potřebovala načerpat nové síly, tak jsme s rodinou jeli na pár dní na Vysočinu, do hotelu Podlesí (vlog je tady). Tam jsem si opravdu vyčistila hlavu, hlavně procházkami v přírodě, ta tam byla nádherná, ale samotný pobyt nás zklamal. I tak jsem ale byla ráda, že jsem na nějaký ten den vypnula počítač a užívala si jen holky 🙂

pohadkova-vesnicka

Jinak, co jsem postřehla, začal i nový ročník soutěže Blogerka roku, tentokrát jsem se ale rozhodla se do ní iniciativně nezapojovat. Minulé dva ročníky mi trošku sundaly růžové brýle o čestnosti nějakých blogerek a já se do tohoto rybníčku plného rivality a různých taktik zapojovat nechci. Už loni jsem si uvědomila, že tato soutěž není o tom, kdo je opravdu nejlepší, ale kdo si to umístění umí hezky zařídit a kdo je jak velká celebrita 🙂 Nechci házet všechny do stejného pytle, je tam hodně blogerek, které se v TOP 10 čestně umístily a moc jim fandím! A v kategorii Cosmo objev je také plno zajímavých objevů! Co se týče mě, jak jsem se koukala, jsem tam dokonce ve dvou kategoriích – LIFE a VIDEO, do kterých mě i někdo nominoval, hlavně u toho videa čučím 🙂 a moc děkuji! A děkuji, pokud byste i přes poskytnutí nějakých svých osobních údajů, mi chtěli věnovat hlas. Ale velmi vás pochopím, když se do toho zapojovat nebudete chtít. Pro mě je stejně největší odměnou, že mám tak skvělé čtenářky, které mi píšou krásné a podporující komentáře a strašně moc mě těší, že se této stránce z většiny vyhýbají hateři 🙂 To, že mám blog pro koho dělat a třeba mu mými články zlepšit den, inspirovat, je pro mě nejvíc. A že se z blogování – mého srdcového koníčku, stala už vlastně moje práce, co více si přát?

Jo a málem bych zapomněla, co bylo pro tento měsíc stěžejní, holky mají nový pokojíček! Jupí, konečně jsme ho s mužem dali dohromady, řešili jsme ho už několik měsíců a holky z něj mají neuvěřitelnou radost a dokonce si v něm hrají, takže dvakrát hurá! 🙂 Říkám vám, že se toho ten minulý měsíc dělo fakt hodně, a to ještě ani nezmiňuji, že opět pravidelně cvičím, hlavně na břicho a zlepšení držení těla ve studiu IQ Pohyb.

A co se dělo na blogu? Účastnila jsem se velkého testování produktů Kiehl’s, jak na pleťovou péči, tak vlasovou i o tělo. Prozradila jsem vám, že po mateřské se nechci vracet do práce a co bych holkám poradila do jejich života. Představila jsem vám moje oblíbené bytové vůně a svíčky. Došlo tradičně na outfity, kosmetické recenze, i nějaké dětské novinky. A samozřejmě i soutěže, které tu u mě najdete vlastně každý týden.

autorske-ceske-lozni-povleceni-bavlneny-saten-flow-tamarki-5

A když jsme u těch soutěží, milá blogerka Marki, která vede krásný blog o bydlení, dekoru a různých DIY projektech Tamarki, mě oslovila, jestli bych se nechtěla zapojit do její Adventní soutěže. Její blog chodím už nějakou dobu obdivovat, tak jsem byla z jejího oslovení velmi potěšená. A v čem tato soutěž spočívá? Ode dneška bude na svém blogu představovat blogerky, které se do soutěže zapojily, až do konce měsíce. Já mám být na řadě 8.11., tak si to zapište 🙂 A u Marki vás čeká soutěž o její autorské povlečení, které prodává i v jejím e-shopu. Jestli jste soutěživí, můžete se tak zapojit do všech 24 soutěží, které každá blogerka bude pořádat.

Tak to je snad vše, přátelé 🙂 Napište mi, jestli jste říjen měli taky tak hektický, nebo jste si užívali krásy podzimu? A přeji vám nádherný listopad! ♥

VIDEA ZA ŘÍJEN:

(7) Komentářů

      • Děkuji, hned se mi náhledy nezobrazily, tak mě to nenapadlo. Nicméně děkuji za info. Možná hodně dělá mimosezona. My jsme byli nedavno taky na dovolené, Pošumaví a problem byl, že nebyly otevřené restaurace – obědy. Byly např až v 35 km vzdáleném městě. Hotel měl jen polopenzi, což nám přišlo ok, nenapadlo nás, že od září budou všechny restaurace po okolí zavřeny.
        Sbíječky jely celý pobyt?

        • Určitě to hrálo velkou roli, že jsme jeli mimo sezónu a právě všechny atrakce v okolí byly už zavřené. Ale i tak jsem to tam čekala jiné 🙂 Jj sbíječky nám hrály i při snídani 🙂

  1. Ahojky 🙂 me rijen take velmi rychle utekl. Ale je to tim, ze jsem na zacatku rijna porodila dcerku. Tak mam doma vytouzeny páreček a doma zápřah, dve deti 😀 myslim, ze listopad utece tez velmi rychle, a na prosinec, Vanoce, se neskutecne tesim. Diky za clanek a preji krasny vikend

  2. Október bol krásny mesiac, u mňa taký pomalý, vonku krásne počasie, deti zdravé (teda až na prvorodenú, ktorá bola chorá – nosné dutiny a brala antibiotiká po cca, ak to správne počítam, viac ako 2 rokoch). Mohlo by byť viac takýchto mesiacov.
    Nemám rada tento nastávajúci mesiac november (listopad), všade chladno, stmieva sa veľmi skoro, až príliš, stále prší alebo niečo padá. Už aby bol december.

    • Lenka, ja som sa v novembri narodila, takze pre mna je tento ponury mesiac aspon v niecom pekny 🙂 ale tiez sa uz tesim na december a predvianocne obdobie. Mne podobne ako u Ali oktober presiel velmi rychlo, az sa cudujem, ze ako je to mozne a to som zdaleka nezazila tolko akcii. Krasy podzimu som si nestihla uzit, lebo som mala pocit, ze novembrove pocasie sa prenieslo na cely oktober (aspon u nas v Bratislave). Priroda na Vysocine vyzera ozaj nadherne aj s pravou jesennou atmosferou. Skoda, ze tam nebol program pre deti, ale zase uz len ten pocit, ze ste dychali cerstvy vzduch a nacerpali energiu v prirode podla mna stal za to.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial