Soutěž: Patchworková sada k ušití polštáře - Mámou stylově
Mámou stylově Lifestylový blog (nejen) pro maminky o módě, kosmetice, dětech, vaření, bydlení i cestování.

Soutěž: Patchworková sada k ušití polštáře

Jak jste na tom se šitím a tvořením DIY produktů? Mě to dříve celkem bavilo, teď už na to bohužel nemám čas, tak se k tomu možná vrátím v důchodu 🙂 Protože ale vím, že spousta z vás si na tuto kreativní činnost čas rádo udělá, naplánovala jsem pro vás ve spolupráci se Zuzkou, která stojí za Instantním patchworkem, soutěž o patchworkovou sadu na ušití veselého kníratého polštářku. Co jsem se tak koukala, tak Zuzka má tyto sady opravdu vymazlené a podle jejího balíčku to zvládne ušít i ten největší nešika, nebo naprostý laik. Polštářek se dá spíchnout i v ruce, jestliže nemáte šicí stroj.

instantni-patchwork_

A kdybyste si tu patchworkovou sadu z řady Polštář v tísni sami koupili, přispějete i na nějakou dobročinnou organizaci, moc pěkný nápad.

Každopádně nebudu už chodit kolem horké kaše, pojďte soutěžit!

instantni-patchwork_polstar

Co musíte splnit, jestliže se chcete do soutěže zapojit? 

1. Buďte mou pravidelnou čtenářkou (tzn. sledujte můj blog emailem, přes Bloglovin nebo podobnou aplikaci).

2. Dejte nebo už mějte LIKE mé facebookové stránky Mámou stylově – ZDE.

3. Můžete na FB podpořit likem i stránku Instantní patchwork.

4. Do komentáře tady na blogu zkuste uhádnout (jen pro zajímavost, do slosování vás zařadím všechny):

„Kolik stojí pořízení základního patchworkového vybavení?“ (Nápovědu můžete hledat na Zuzčině blogu.) 

5. Nezapomeňte uvést i správný email, na kterém budete v době vyhlášení soutěže k dispozici!

Výherkyni vyberu náhodně a její jméno vyhlásím na své FCB stránce a kontaktuji ji emailem. Pokud mi na něj neodpoví, nebo mě nezkontaktuje do 3 pracovních dnů od vyhlášení, vylosuji náhradnici. Zapojovat se je možné do 13.11.2016. Komentáře s odpověďmi zůstanou až do vyhlášení soutěže skryté, proto prosím nekomentujte vícekrát, děkuji.

(42) Komentářů

  1. Miroslava Vošická - Odpovědět

    Uzasna inspirace,zacinam šít na stroji,patchwork je nádherný a ta startovací sada na polštářek úžasna vec, jak to vyzkoušet než se do toho pustit ve velkém. Startovací sadu majibza 590, zkusim štěstí ve hře a když to nevyjde,tak si budu přát pod stromeček. Mirka (tami.sara@seznam.cz)

  2. Ahoj Ali, tak musím říct že šiti je moje slaba stránka. Obdivují lidi, kteří to prostě s jehlou umi. Je to super nápad a ráda bych si to vyzkoušela.
    Základní sada stoji 590 Kč, ted v akci za 540.

  3. Dobry den,
    Základní patchworkova výbava stojí 1100
    PS : Vás blog me hrozné inspiruje, jsem na mateřské teprve krátce (ikdyž jsem byla doma cele tehotenstvi – rizikové) ale přes počáteční chaos v životě na mateřské uz mam zase chuť něco začít tvořit a něčemu se věnovat mimo miminkovani!Dekuji

  4. Ahoj, pořízení základního patchworkového vybavení stojí podle mě spoustu peněz.. ale základní sada se dá pořídit za 1100 kč + samozřejmě spoustu dalších věcí budeme postupně dokupovat..
    lenasus@seznam.cz

  5. Kateřina Tomíčková - Odpovědět

    Ahoj Ali!! 🙂 No to by byl vrchol mé tvůrčí aktivity! 😀 Pořízení základního patchworkového vybavení vyjde od 1100 Kč – tedy běžná startovací sada. 🙂 Tak krásný den!

  6. Ahoj.
    Všetky podmienky spĺňam, dúfam :).
    Neviem síce čo si tou otázkou myslela, lebo presnú sumu som nenašla, alebo som len možno zle hľadala, ale myslím, že je to suma českých korún.

  7. Ahoj Ali, základní vybavení ( startovací sada) stojí 1100kc a instantni sada asi 590kc. Koukla jsem se. Pěkný den ☀️M.kalvodova@centrum.cz

  8. Ahoj Ali, patchwork se mi moc líbí. Vždy jsem to chtěla zkusit a konečně by mě to třeba dokopalo se to naučit a něco bych vytvořila i pro svoji princezničku :), jinak si myslím, že základní sada by mohla vyjít cca na 2000,-Kč. Jinak vše splňuji a hezký podzimní den 🙂

  9. AHoj Alice,
    krásné polštářky.Taky ráda šiji, takže zkusím štěstí. Pořízení základního patchworkového vybavení stojí 1100 Kč, jak jsem se dočetla na stránkách :-))
    Sleduji e-mailem: Hochova@centrum.cz

  10. Ahoj, já jsem strašný antitalent na vše „ruční“, ale bohužel děti po mně pořád něco chtějí – maminko, udělej mi tuto příšerku z filcu, maminko, vyšij mi na tričko Annu a Elsu :D… tak že bych se konečně s něčím předvedla 😀 :D?
    Vše splňuji a Patchworkovou FB ráda lajkuji. Jinak jsem vyčetla, že startovací patchworkovou sadu pořídím za 1100 korun. Měj se hezky, Lenka

  11. Této soutěže se zúčastním moc ráda, protože jsem taky vášnivá švadlenka .zatím šiji hodně kabelky a jiné doplňky patchwork mě míjí .stránky instantní patchwork sleduji, je super, že člověk dostane balíček narezanych látek. Mně osobně totiž stříhání a tyto přípravy moc nebaví. Základní sada rezaku ,pravítka a podložky vyjde cca na 1500 Kč plus další věci jehly ,nitě ,šicí stroj, nůžky… Můj mail je theresakalouskova@seznam.cz

  12. Dobry večer, koukla jsem na blog a za 1100Kč je ta sada… Pokud vyhrají a polštářek ušiji, pošlu foto. Anička

  13. Pořizovací cena startovacího balíčku je 1100,-. Když jsem si stránky procházela, nabyla jsem dojmu, že bych to mohla zvládnout i já, nepříliš zručná. Vše je krásně vysvětleno, jsou zde různé rady, moc se mi tato aktivita zalíbila! Jinak samozřejmě všude sleduji jako Klára Komrsová

  14. Tak nevím, zda se mohu zúčastnit, na fb nechodím, ale pokusím se. Na tvé stránky jsem se dostala nedávno a hltám a hltám.
    Jelikož obdivuji každého, kdo umí šít, pokukuji delší čas v šicím světě po různých udělátkách. Takže klidně i desetitisíce může stát vybavení. Instantní balíček je super, stojí 540 – 590Kč.
    Podložka 350/1250, pravítko 530, sety látek 700, vatelín 100/bm, kvalitní knihu pod 300těžko, kurz.. uááá až jednou budu velká(v důchodu? několik tisíc..
    A to bych moc ráda keramický kurz, háčkuju, pletu, vařím, peču,.. no žiju:-)
    Krásné dny
    Bohunka
    bohunka@naiser.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial