Přípravky na vlasy Kiehl’s – stojí za to nebo ne? - Mámou stylově
Mámou stylově Lifestylový blog (nejen) pro maminky o módě, kosmetice, dětech, vaření, bydlení i cestování.

Přípravky na vlasy Kiehl’s – stojí za to nebo ne?

19Dnes tu pro vás mám třetí sérii testování produktů Kiehl’s, tentokrát se zaměřením na vlasovou péči. Není to pro vás už asi žádným tajemstvím, že si potrpím na přípravky, které mým vlasům dodají vzdušnost a pořádný objem. Mám už asi takový malý komplex, že si stále myslím, že je mám řídké a zplihlé. Mám ráda, když si mám do čeho sáhnout 🙂 K tomu se mi navíc více mastí a o šedinách ani nemluvě. Ach jo, kéž bych mohla mít vlasy takové jako v těhotenství, to byly v absolutně nejlepší kondici za celý můj život. Ale zpátky k tomu testování.

kiehls_prodejna_8

Překvapilo mě, že Kiehl’s má ve svém sortimentu vlastně dva šampony na objem vlasů: Rice and Wheat Volumizing ShampooUltimate Thickening Shampoo. Já jsem se samozřejmě nemohla rozhodnout, tak jsem si v prodejně vzala oba, abych je porovnala 🙂 Pak jsem uvažovala nad nějakými maskami, ale těch mám doma celkem dost, i kondicionérů, tak ty jsem vynechala. Omrkla jsem tedy přípravky na styling a jelikož si velmi pravidelně vlasy žehlím, nebo občas kulmuji, zaujal mě tento krém na ochranu vlasů před teplem Heat-Protective Silk-Straightening Cream.

kiehls_prodejna_13 kiehls_prodejna_9

K tomu mi konzultantka přibalila ještě vzorečky – Posilující bezoplachovou péči pro křehké a poškozené vlasyStylingový krém na lesk vlasů a pleťové tonikum. Jinak jsem si vzala i kartičku na recyklaci produktů, víte, že když v Kiehl’s vrátíte obal od nějakého jejich plného produktu, získáte pak zdarma nějaké cestovní balení produktu?

kiehls_vlasy_1_nakup

Jaké tedy jsou moje vybrané šampony a je mezi nimi nějaký rozdíl?

kiehls_vlasy_1_produkty

Šampon Ultimate Thickening Shampoo

Tento šampon, jak jde asi vidět, má hutnou konzistenci, ale nebojte, vlasy víc nemastí. Spíš obsahuje nějaké omega 6 esenciální kyseliny a vitamin E, které o vlasy fakt dobře pečují, což se teď v chladnějších měsících hodí. Tento mycí přípravek na vlasy se má postarat o to, aby vlasy byly silnější, pevnější a tím pádem i objemnější. To opravdu mohu potvrdit, myslím, že na jemné vlasy si momentálně stěžovat nemůžu a opravdu mi přijdou hustější. Zajímavé ještě je, že voní celkem intenzivně po mátě a pokožku hlavy tak nějak příjemně osvěžuje, jako by ji i malinko prokrvoval. Ale pozor aby se nedostal do očí 🙂 Co jsem pak ještě ve složení četla, tak obsahuje hlavně olej z kůry cedru, jež má zklidňující účinky. Tento mi malinko přišel lepší než druhý zmiňovaný.

kiehls_vlasy_4_male

Šampon Rice and Wheat Volumizing Shampoo

Druhá verze šamponu na objem, tentokrát čirá 🙂 Vlastně jsou ty šampony kompletně odlišné. Tento bych řekla, že dělá rychlejší efekt toho objemu. Celkově se srovnávají a hodnotí ty drobné nuance u šamponů těžko. Ale určitě vlasy po něm byly lesklé a prostě vzdušné. Tento zase obsahuje rýžové a obilné proteiny a přijde mi takový více čistící. I vůně je zase odlišná, řekla bych malinko citrusová a velmi svěží. Používám ty šampony oba dva ráda, oba mi opravdu zaručí, že vlasy nebudu mít připláclé na hlavě, ale po tom prvním (Ultimate Thickening Shampoo) mi přijdou strukturou pevnější. 

kiehls_vlasy_1_male

Krém na vlasy Heat-Protective Silk-Straightening Cream

Toto je opravdu bomba přípravek. Bála jsem se, když už si ten objem na vlasech udělám, aby mi po tomto krému vlasy zase neztěžkly, ale jak se vtírá do vlhkých vlasů, tak se do nich dobře absorbuje a po vyfoukání jsou stále pěkně vzdušné. Právě se mi na něm líbí, že o vlasy i pečuje (obsahuje výtažky ze sójových bobů, sezamového semínka a slunečnicových semen) a mám lepší pocit, když si je pak i kulmuji, že nejsou tak zničené. Navíc se stará o to, aby zkrotil takové ty nepoddajné vlasy, takže se i lépe narovnávají. Na tento přípravek určitě nedám dopustit, obzvláště když na vlasy působí chlad a pak zase horký vzduch, dostávají hodně zabrat, tak tímto krémem na nich vytvořím takovou bariéru a zároveň jim dodám péči.

kiehls_vlasy_3_male

Když to shrnu, jsem vlasovou řadou opravdu mile překvapená. I když se Vám pod značkou Kiehl’s vybaví spíše séra a produkty na pleť a tělo, musím říct, že i ty na vlasy umí 🙂

Byli jste už jinak pro nějaké vzorečky a testujete něco, co jsem vám minule doporučila? A láká vás něco i z této vlasové péče/ stylingu?

P

(3) Komentářů

  1. Ahoj Alice,
    zrovna na tuhle recenzi jsem čekala 🙂 Objednala jsem si totiž sérum noční na pleť a pokukovala jsem po šamponech, jenže se mi je nechtělo zkoušet. Obecně mám se šampony co slibují objem bez zatížení negativní zkušenosti. Mám totiž vlasy jemné a ty zplihnou snad i po vzduchu.
    Hodí se tyto šampony i na jemné vlasy?

    Díky a měj se krásně 🙂

    Monika

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial