S dětmi na horách: Lipno - Mámou stylově
Mámou stylově Lifestylový blog (nejen) pro maminky o módě, kosmetice, dětech, vaření, bydlení i cestování.

S dětmi na horách: Lipno

Na mém Instagramu jste určitě postřehli, že jsme byli s rodinou na horách. A kde? Protože náš hlavní cíl byl, aby se Sárinka posunula ve svém lyžování a bylo to tam celkově baby-friendly, hledali jsme místo na horách vhodné pro děti.

Až jsme natrefili na hotel Slunečná louka na Lipně, který nás nalákal svou polohou jen pár metrů od sjezdovky a rodinným zázemím i pro ty nejmenší. Takže jsme se domluvili ještě se známými a jela nás velká tlupa dětí (při snídaních a večeřích z nás měli radost 🙂 ) a samozřejmě dospělých. Všechno se to ale točilo kolem prcků.

Lipno_slunecna_louka

Sárinka tam chodila do lyžařské školky, kde si osvěžila základy už z loňska a pak s tátou na velké sjezdovce dopilovávala detaily a brzdění. Jsem na ni vážně pyšná, sjela téměř sama celý kopec několikrát po sobě! A hlavně jí to bavilo, z čehož jsme měli radost.

A já zase oprašovala vzpomínky jízdy na snowboardu, za poslední roky během mateřském na něm jezdím opravdu svátečně 🙂 A byla jsem taky ráda, když jsem ten svah sjela jen s jedním upadnutím. Zbytek času jsem trávila hlavně se Stelinkou, se kterou jsme bobovaly, nebo hopsaly na sněhu.

s detmi na hory

Když to shrnu, bylo nám tam vážně úžasně a hned jsme se domluvili, že příští rok tam jedeme znovu! Na Lipně je to pro děti opravdu jako vyšité a pro začátečníky (jako jsem já) rovněž. Svah je mírný a široký. A ve všední dny tam nebyla skoro noha, takže žádné fronty u vleků (ani přes víkend to nebylo strašné). Sněhu nám napadlo bohatě, takže jsme se vlastně dočkali všeho, co si od správných hor můžete přát 😉

A ještě mám pár tipů na nějaké teplé zimní kousky, které se holkám osvědčily 😉

Mnohem víc (i mou jízdu na snowboardu) každopádně uvidíte v mém vlogu, kde se i dozvíte, co pro vás na Youtube plánuji 😉

(3) Komentářů

  1. Pingback: Stalo se: LEDEN 2016 | Mámou stylově

  2. Pingback: Stará láska nerezaví aneb Dolní Moravo AHOJ! | Mámou stylově

  3. Pingback: Velký test bezhliníkových antiperspirantů a deodorantů | Mámou stylově

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial