Co se děje» WISHLIST 2016 aneb 7 věcí, po kterých v tomto roce toužím - Mámou stylově
Mámou stylově Lifestylový blog (nejen) pro maminky o módě, kosmetice, dětech, vaření, bydlení i cestování.

Co se děje» WISHLIST 2016 aneb 7 věcí, po kterých v tomto roce toužím

Co by to bylo za začátek nového roku, kdybych neměla žádné své sny, cíle a plány? A taky na seznamu pár věcí, které nutně potřebuji a tento rok vím, že si je už pořídím.

Něco jsem přesunula ze svého loňského wishlistu, který jsem si jen na dvě věci splnila (dobře já 🙂 ).

Co bych si tedy tento rok chtěla dopřát  a po čem urputně toužím?

wishlist_2016_

1. DOBŘE PADNOUCÍ PODPRSENKY

Je mi to celkem trapné přiznat, ale mám právě teď pouze 1 dobře padnoucí podprsenku! Po kojení se mi velikost prsou zase úplně změnila a ostatních asi 20 podprsenek je mi doma úplně na nic :-/ Jsem z toho už nešťastná, ale nedokážu vlítnout do obchodu nebo jakéhokoliv řetězce a prostě si tam nějakou vybrat. Bojím se, že si vyberu opět špatně. Což se mi stalo nedávno, v Parndorfu jsem si jednu takovou koupila, nádhernou krajkovou, v kabince mi seděla dokonale, vypadalo to, že vše zůstává na svém místě, ale pak doma v pohybu tomu tak už nebylo :-/ Takže se bojím dalších takových nákupů a raději si počkám na osobní konzultaci od Evičky v Sassylady, odkud mám právě tu jednu padnoucí podprsenku (3.). A už nechci jinam. Takže mi teď v kalendáři červeně svítí, že se tam už musím stavit. Chtěla jsem už před Vánoci, ale nestíhala jsem, takže teď je nejvyšší čas to napravit a konečně se vybavit krásným spodním prádlem, které mi bude fakt dobře sedět!

2. ZPEVNĚNÉ BŘICHO

Na tom jsem částečně začala pracovat už loni. Hned dva měsíce po porodu jsem začala cvičit, byla na speciálních lekcích zaměřených na zmenšení diastáze, najala si trenéra a vše vypadalo, že se ubírá směrem k hubenějšímu a pevnějšímu břichu. Pak ale přišel hektický podzim, nemoci dětí, přípravy na Vánoce a najednou je to dva měsíce, co jsem nebyla na žádném cvičení! Navíc se přidaly různé vánoční prasárničky a o hubeném břichu si můžu nechat zdát. Celkově ale potřebuji zapracovat na své fyzičce (chystám o tom článek), takže můj hlavní cíl následujících měsíců je jasný. Do léta těm špekům snad zamávám!

3. KRYCÍ KOREKTOR NA KRUHY POD OČIMA

Kruhy pod očima už asi budu mít navždy, trápily mě vždy a teď ještě se Stelinkou, která se budí minimálně 2x za noc, a prací u počítače do noci mi asi jen ta nezmizí. Takže už delší dobu pořádám hon na opravdu skvělý korektor pod oči, který mi ty tmavá kola zakryje a bude vypadat přirozeně. Zatím jsem ho nenašla. Asi nejlepší, co jsem zatím zkoušela, byl Double Wear od Estéé Lauder, ale má celkem málo odstínů na výběr, takže stále hledám. Chválu jsem slyšela na Magic Concealer od Heleny Rubenstein, nebo mě láká mě i tento Colored Clay CC Undereye Corrector od Tarte (6.), ale ten se zase špatně shání. Máte nějaký tip?

4. PŘEČÍST ALESPOŇ 1 KNIHU MĚSÍČNĚ

Knihy naprosto zbožňuju a moc mě mrzí, že je nestíhám číst, jak bych chtěla. To mě ale neodrazuje od jejich dalšího nákupu. V knihovně se mi rozmnožují jako houby po dešti a já na ně jen smutně koukám. V tom bych chtěla udělat změnu a začít ty všechny poklady číst! Ale i tak mám na seznamu další kousky, které si chci přelouskat, jako třeba Love x Style x Life od Garance Doré (1.) 🙂

5. KVALITNÍ SLIM FIT DŽÍNY

Konečně jsem se plus minus ustálila na své váze, takže už si můžu v klidu rozšiřovat skříň o dobře padnoucí džíny. Teď především nutně, ale nutně potřebuji tmavé slimky s vyšším pasem. Hodně se mi líbily ty od Lee (5.), takže je asi půjdu v brzké době omrknout 🙂

6. BÍLÉ ZUBY

O vybělení zubů jsem nikdy neuvažovala, ale když jsem začala natáčet videa, tak jsem si všimla, že bych to možná potřebovala. Takže vážně uvažuji, že si je nechám příští rok vybělit. Už jsem to konzultovala se svojí dentální hygienistkou a asi se rozhodnu pro postupné domácí bělení. Máte s tím někdo zkušenost? A taky přemýšlím o tomto sonickém kartáčku od Philips (2.), který prý v tom vybělení skloviny taky hodně pomáhá.

7. FESTOVNÍ A NADČASOVÝ TRENCHCOAT

Toto je položka, kterou jsem si chtěla splnit už loni, ale nakonec zvítězil festovní vlněný zimní kabát. Letos si už ale pořádný trench coat opravdu chci koupit. Stále mám na wishlistu ten od Burberry (4.), protože to je prostě klasika a legenda. Můj požadavek je, ale byl nepromokavý, v béžové barvě, se zavazováním v pase a aby z něj nečouhaly nitě a vydržel mi navěky. Takže na jaře plánuji opět cestu do Parndorfu a budu doufat, že tam nabídku o nějaké pěkné „pršipláště“ doplní. Není to nejlevnější záležitost, ale zase věřím, že mi pak zůstane opravdu léta a využiju ho ve všech možných kombinacích, je to naprostý základ šatníku, do kterého se prostě vyplatí investovat.

Po čem toužíte letos vy?

 

(15) Komentářů

  1. Sonický kartáček od Philips jsem si taky koupila, tak jsem zvědavá na účinky, ale v diskuzích jsem četla, že ty zuby skutečně vybělí.
    Nekojím už několik měsíců a taky mi už žádná podprsenka pořádně nesedne, jenže plánujeme ještě další dítě, tak se mi teď do podprsenek investovat moc nechce.

    • Já na něho slyšela taky samé dobré ohlasy! Tak snad dělá, to co slibuje 🙂 S tím prádlem chápu, já byla v takovém začarovaném kruhu – kupovat nové věci/ nekupovat (za chvíli mi to nesedne) asi 2 roky, tak jsem ráda, když vím, že už žádné plánované fyzické změny těla nepřijdou a můžu si konečně dopřát něco pořádného „na míru“.

  2. Ahoj, pred detmi jsem mela velikost 70H a i ta se schani spatne,natoz ted…padnouci pradlo,to je sen. Sonicky kartacek chvalim,kdyz uz musi byt elektricky,pak urcite jen sonicky,ale to uz urcite vis od hygienistky ;-). Jeste mezi detmi jsem byla na worshopu o beleni od MUDr.Zvolanka,je to jeho vlastni,je z Plzne,beleni se jmenuje Ultimate whitening a musim rict,ze se mi to libi vic nez cokoliv ostatniho a chci vyzkouset jak pro sebe,tak ho pak pripadne mit i v ordinaci.Je to kombinace domaciho a ordinacniho beleni.

    • Dito, to zní dobře. To co mi navrhovala ta moje hygienistka bude asi něco podobného, udělají mi otisky a pak si to budu nanášet doma. Jen se k tomu rozhoupat 🙂

  3. Krásný wish list máš ať vše hezky seženeš:). Já potřebuju elektrický natáčky, hnědou koženou kabelku a Zoeva štětce, jsem skromná :).

  4. Tak tip na perfektní korektor na kruhy pod očima bych jako maminka roční holčičky ocenila taky, takže až nějaký objevíš, určitě se o něj poděl 🙂 😀 Jinak co se týče podprsenek, tak za mě jedině Triola…;-)!

  5. Pingback: Můj fitness a detox plán | Mámou stylově

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial