Můj styl» Retro Vibes - Mámou stylově
Mámou stylově Lifestylový blog (nejen) pro maminky o módě, kosmetice, dětech, vaření, bydlení i cestování.

Můj styl» Retro Vibes

Zdravím vás v novém roce! Snad jste se měli přes svátky dobře a vstoupili jste do roku 2016 tou správnou nohou 😉 Dnes vám přináším první outfit tohoto roku s jedním kouskem, který jsem ulovila v povánočních slevách. Pokud mě sledujete na Instagramu, tak už asi víte, který to je. Ano džínová sukně s vertikálním rozepínáním na knoflíčky v retro stylu. Takovou jsem chtěla už pár měsíců, ale žádná mě v obchodech neoslovila. A tato byla přesně taková, jakou jsem potřebovala. V mírném střihu do áčka a s vysokým pasem, takže zamaskuje velké břicho z přejídání o svátcích a opticky prodlouží postavu. Ukořistila jsem ji v Massimo Dutti a musím pochválit i její velmi kvalitní provedení a ten denim, je moc příjemný na dotek.

Takže jsem ji musela hned vyvětrat, i když jsem si to naplánovala zrovna na den, kdy nám pěkně mrzlo. Tak mi to možná se zmrzlým červeným nosem ladí ke svetru 🙂 A vzala jsem to hodně v retro stylu. Prostě ty 70. léta mě stále berou, myslím, že móda v těchto letech měla něco do sebe.

A ještě vám povím, kam jsme šli. Muž nás s holkama vyvezl do belgické restaurace Bruxx, kde mají i skvělý dětský koutek a celkově jsou tam zvyklí na děti a personál je k nim velmi milý. A pak to jídlo samozřejmě…mušle, krevety, belgická čokoláda a moje oblíbené pivo Hoegaarden. No dali jsme si pěkně do nosu a já pak musela i knoflíček na sukni povolit, ještě že jsem měla kabát 🙂 Takže jestli si chcete pochutnat a zároveň potřebujete zabavit děti, moc to tam doporučuji 😉

outfit retro_1 outfit retro_4 outfit retro_6outfit retro_hodinky outfit retro_8

Pořiďte si podobné kousky:  

VIDEO:

(6) Komentářů

  1. LenkaBrestenská - Odpovědět

    Krásny outfit, na ktorý je nevyhnutná dobrá postava a vedieť to nosiť. Tebe to veľmi pristane a hodí sa to k Tebe.
    Páčia sa mi hodinky :).

    • Já si právě myslím, že něco podobného by si mohl obléct kdokoliv, střih této sukně je velmi lichotivý! 🙂 Moc děkuji každopádně x

  2. Pingback: Jak zamaskovat větší bříško (aneb jak na postavu "jablko") | Mámou stylově

  3. Nezlobte se na mne, ale Vy opravdu nemáte postavu typu jablka. To ani omylem. Jste velmi štíhlá a o nějakém „jabkáči“ se nedá absolutně mluvit! Nafoťte oblečení na opravdové „jablečné“ postavě.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial