Zkrášluji se» Jak jsem si byla zpevnit prsa v salonu Ronia - Mámou stylově
Mámou stylově Lifestylový blog (nejen) pro maminky o módě, kosmetice, dětech, vaření, bydlení i cestování.

Zkrášluji se» Jak jsem si byla zpevnit prsa v salonu Ronia

Vy, co koukáte na moje vlogy na mém youtube kanále, určitě víte, že jsem nedávno navštívila salon Ronia. Stejně jako vy, šťastlivé výherkyně procedury zdarma v tomto salonu, i já měla možnost si tam dopřát nějaké neinvazivní procedury. Byla jsem v jejich druhé, novější pobočce na Smíchově a z možných procedur jsem si vybrala tu na zpevnění prsou Beaux seins btl. Zrovna jsem odstavila od kojení Stelinku a prsa si to prostě žádala jim podat trošku pomocnou berličku, co se týče zvýšení jejich elasticity.

salon ronia_2

Trošku jsem se bála, jak tato procedura bude probíhat, přeci jen jsem nikdy na ničem podobném nebyla. Ale tato metoda je opravdu neškodná a navíc je opravdu rychlá, trvalo to 30 minut. Na operaci prsou bych asi nešla, řezání do mého těla mě děsí.

Asi vás tedy zajímá, jak to celé probíhalo. Nejdříve jsem vyplnila dotazník, jestli netrpím nějakými nemocemi, nejsem těhotná, nebo nekojím, to jsou právě pro tento zákrok kontraindikace. Všechno jsem naštěstí mohla zafajfkovat v kolonce „NE“. Pak jsem se do půli těla vysvlečená vydala na lůžko, kde mi slečna ze salonu dala na prsa takové zvláštní baňky (viz obrázek) a pak spustila přístroj. Začalo to hodně vybrovat a cítila jsem v prsou takový tah. Vytvoří se v těchto baňkách takový podtlak, který stimuluje prsní tkáň a vybudí pokožku k větší produkci kolagenu.

salon ronia_1

Po půl hodině procedura skončila a slečna mi baňky sundala. Pak to byl zvláštní pocit, jako by prsa ani nebyla moje, jako by se tou vibrací otupěly moje buňky v celém okolí ňader. To ale po chvíli odeznělo. Co však zůstalo, byl opravdu ten pocit, že má prsa malinko pevnější. Doma si je ještě na doporučení masíruji různými olejíčky a gely a přijde mi, že vypadají trošku lépe.

salon ronia_3

Nějaké viditelné změny bych se ale spíše dočkala po více těchto procedurách, doporučují se cca 2-3 za týden a celkově jich absolvovat alespoň 5. Pak by ta zvýšená pevnou prsou měla vydržet cca rok. Mně to přišlo jako zajímavá zkušenost a první krok k nastartování zpevňování dekoltu.

salon ronia_prsa

Byl někdo z vás také na této proceduře? Šli byste na ni?

R

(3) Komentářů

  1. O této metodě jsem nikdy neslyšela, a určitě je hodně zajímavá. Já bych si ji určitě dopřála třeba před letní dovolenou:-). Pro mě je lepší tato možnost, než operativní upravení prsou, do kterého bych nešla.
    Krásný den, Nadja:-)

  2. Na moje proporce to bude asi málo. Já az dokojim tak půjdu na zmenšení a modelaci. Teď mám košíček G a levé prso menší tak F před těhotenstvím E a jd to moc, jsem drobná. Než dokojim kdo ví jak budou vypadat…

  3. Vážně jsem zvažovala i přes všechen strach, že zkusím plastiku, po dětech:) Tohle ale vypadá jako zajímavá alternativa, určitě si zjistím víc. Díky za tento článek:)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial