V kůži mámy blogerky» Veronika z blogu Mama Wears Prada - Mámou stylově
Mámou stylově Lifestylový blog (nejen) pro maminky o módě, kosmetice, dětech, vaření, bydlení i cestování.

V kůži mámy blogerky» Veronika z blogu Mama Wears Prada

Po delší odmlce je tu další pokračování seriálu rozhovorů „V kůži mámy blogerky“. A dnes vám chci přestavit maminku Veroniku, která vede oku lahodící fashion blog Mama wears Prada. Fotí krásné a inspirativní outfity, které jsou i dobře nositelné, ale i elegantní, třeba do práce. Ale rozhodně ne nudné 🙂 A k tomu má malého Erika, který je podobně starý jako naše divoška (něco přes 3 roky). Takže je jasné, že jsem ji musela vyzpovídat 🙂

Pojďte se s ní tedy seznámit a zjistit, proč si vlastně založila blog a jak všechno stíhá.

SAMSUNG CSC

1. Co Tě vedlo k tomu si založit blog? Pamatuješ si na ten první impulz, kdy sis řekla, že by to mohlo být něco pro Tebe? 

To je veľmi zaujímavá otázka a možno ťa prekvapí, že prvý impulz prišiel práve od teba. Vtedy som bola myslím na materskej, keď som sa dostala k tvojmu blogu, ktorý je moc fajn. Vtedy som sa začala pohrávať s myšlienkou, že by som mohla niečo podobné skúsiť. Móda a písanie ma vždy bavili. Avšak bola som vyťažená a tak som tú myšlienku načas odložila. Keď Erik začal chodiť do skôlky, mohla som sa venovať aj iným veciam a pustila som sa do toho.

2. Můžeš nám prozradit Tvé oblíbené blogy a třeba i ty, které Tě inspirují?

Ráda sledujem teba, Pieces of My World, veľmi za mi páči tvorba od Andy Tomek, ktorá šije a pletie pre deti aj dospelých, tiež blog a tvorba Margi Fashion. Z tých znamejších, asi Chiara Ferragni, ktorú sledujem na instagrame, pôsobí na mňa prirodzene a tiež sa mi páči jej štýl.

3. Jak zvládáš rodičovské povinnosti, práci a blogování? Máš osvědčené tipy, jak si zorganizovat čas?

Zvládam to normálne, tak isto ako každá iná mamina. 🙂 Niejaké dobré tipy na zorganizovanie času by sa mi zišli aj mne. 🙂 Niekedy si toho naberem na seba viac, ako som schopná uniesť. Pretože chcem robiť milión vecí naraz a to nejde. Ale jeden dobrý osvedčený tip je, že dodržiavam malého rutinu, co sa týka spánku. Keď je večierka, tak sa ide spať. A potom mám čas si v kľude porobiť veci okolo domácnosti, prípadne napísať niejaký clánok.

4. Jak nejraději trávíš svůj volný čas, když nic nemusíš? (Případně jak bys ho chtěla využít?)

Najradšej trávim voľný čas s rodinou a keď naozaj nič nemusím, rada relaxujem pri dobrom filme, alebo dobrej knižke.

5. Co Ti mateřství dalo a vzalo? Máš pocit, že ses v něčem změnila od té doby, co ses stala mámou?

Určite som sa zmenila, každú ženu to zmení si myslím v dobrom slova zmysle. Som viac zodpovednejšia a tiež trpezlivejšia. Viac mi to dalo ako vzalo a nemenila by som. Som spokojná.

6. Čím se rozmazluješ?

Masáž, manikúra, pedikúra, dobrá dovolenka, čokoláda, kaderníčka, topánky

7. Myslíš, že by se mámy měly o sebe starat a zůstat atraktivní i s dítětem?

Myslím si, že by sa určite nemali zanedbávať a starať sa o seba aj pri dieťati. Každá mamina v rámci svojich možností. Samozrejme všetkého vela škodí, aj s tým staraním sa o seba s mierou, aby to potom nebolo na úkor dieťaťa, alebo naopak aby sa mamina nestarala príliš o dieťa a na seba zabúdala.

8. Máš nějaké své kosmetické vychytávky, kterými třeba ušetříš dobu strávenou v koupelně, a podělíš se s námi o ně?

V kúpelni netrávim niejak extra dlho. Nepoužívam prehnane veľa produktov.  Moja make up rutina je vacšinou stále to isté dokola, len produkty obmieňam, rada experimentujem. Keď  mi niečo vyhovuje, držím sa toho, naopak nevyhovuje niekomu to dám. Používam jednu paletku, dobrý denný krém, kvalitný makeup, púder, bronzér a nieco na líčka, maskara, dobrá linka a rúž. Make up rutina mi trvá päť minút, vlasy desať minút.  Nie každý deň používam kompletný make up, takže ten čas je ešte kratší.

9. Na co se v nejbližší době nejvíce těšíš?

Na dovolenku s rodinou, na oddych, slniečko, more a dobré jedlo. 🙂

10. Jaké máš plány s blogem do budoucnosti?

Určite by som v tom chcela pokračovať, hlavne písať častejšie, pretože ma to baví a spoznala som veľa zaujímavých ľudí. Mám kopu plánov do budúcna, už len ich zrealizovať, ale nechcem predbiehať a všetko prezradiť.  Keď tak sledujte blog a nechajte sa prekvapiť.

11. A chtěla bys ještě něco dodat nebo vzkázat čtenářkám?

V prvom rade sa chcem poďakovať, že si ma oslovila s týmto zaujímavím článkom. Tiež ďakujem aj svojej rodine, ktorá ma podporuje a tiež mojej fotografke Romane Chudikovej, ktorá ma tiež veľký podiel na blogu. A samozrejme sa chcem poďakovať mojim čiteteľkám, že ma podporujú. Veľmi so to vážim. Prajem všetko dobré všetkým, hlavne to zdravie a rodinnú pohodu. Aby v tom každodennom zhone nezabúdali na seba a dopriali si raz za cas niečo pekné pre seba, vyrazili von s kamarátkami, alebo do kina s manželom, ci priateľom. Užívali si deti aj vnúčatká, oni sú naše najvacšie radosti.

MAMA WEARS PRADA

(2) Komentářů

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial