Pro děti» TOP 5 DIY for Kids (guest post od Simči z blogu Style Cookbook) - Mámou stylově
Mámou stylově Lifestylový blog (nejen) pro maminky o módě, kosmetice, dětech, vaření, bydlení i cestování.

Pro děti» TOP 5 DIY for Kids (guest post od Simči z blogu Style Cookbook)

Když mě Alice požádala o napsání hostujícího článku, hned jsem věděla, že v něm půjde o DIY projekty. Nejprve jsem přemýšlela, že bych nějaký sama vyrobila exkluzivně pro blog Mámou stylově, ale protože ještě sama nemám děti, dala jsem přednost výběru těch nejlepší DIY projektů, které můžete pro svá dítka vyrobit vy.

Sama se moc těším na to, až budu mít děti a budu pro ně moci šít, háčkovat a vyrábět různé věci, nejprve pro ně a poté se do výroby pustím rovnou i s dětmi, tak jako to dělali moji rodiče. Jako malá jsem milovala prohrabování v odstřižcích látky, které si mamka schovávala a poté z nich šila oblečení pro mě i pro mé panenky.

Dnes jsem pro vás připravila článek TOP 5 DIY for Kids a kromě krásných inspiračních fotek se jedním klikem dostanete i na originální článek, kde vždy najdete celý návod.

Háčkované kousátko

DIY hackovane kousatko

V poslední době jsem úplně zbláznila do háčkování a tak první věcí, kterou pro své budoucí dítko určitě vyrobím, bude háčkované kousátko a asi milion dalších háčkovaných hraček. Výroba není nijak složitá, stačit vám budou úplné základy háčkování a trocha fantazie (…tutorial zde).

Klip na dudlík

DIY klip na dudlík

Různé originální klipy na dudlíky se dají v obchodech koupit, ale proč utrácet, když si můžete vyrobit svůj vlastní. Pro holku třeba s krajkou či roztomilými mašličkami a pro kluka bych asi vybrala látku s nějakým zajímavým vzorem – libí se mi třeba motiv knírků, ale fantazii se meze nekladou (…tutorial zde).

Quietbook

DIY látková kniha

Na tyhle roztomilé látkové knížky jsem narazila poprvé na Pinterestu a hned jsem si pár obrázků uložila na své nástěnky. Pro někoho, kdo tvoří tak rád jako já, je tohle ráj seberealizace a co může být krásnějšího, než když svému dítěti vlastnoručně vytvoříte látkovou knihu plnou jednoduchých her, díky kterým se bude malé dítko rozvíjet. V odkazu se můžete nechat inspirovat knížkou pro malou Ellie a pokud by vám to nestačilo, zadejte do vyhledávače na Pinterestu heslo „quietbook“ a kochejte se skvělými nápady. K výrobě budete potřebovat látku, filc, nůžky, různé bavlnky a korálky. Tento projekt je ze všech asi časově nejnáročnější, ale věřím tomu, že malé děti s takovou knihou opravdu vyhrají (…tutorial zde).

Látkový koník

DIY látkový koník

Děti milují hry na kovboje. A co může být lepšího, než když dostanou i svého vlastního koníka, se kterým mohou běhat po zahradě a hrát si s kamarády. K výrobě jednoho takového koníka budete potřebovat jen látku, vatu na výplň a dřevěnou tyčku. Nezapomeňte vyrobit koníky i pro všechny kamarády či sourozence, ať se o ně nehádají (…tutorial zde).

Polštářky na pomalování

DIY polstarky na pomalovani

Zapomeňte na klasické omalovánky. Vaše děti budou tyhle látkové hračky připravené k vymalování milovat. Je to velice jednoduchý projekt, do jehož výroby se mohou větší děti rovnou i zapojit a pak si hodiny hrát s vybarvováním polštářků. Na vás je jen vymyslet různé zajímavé tvary (…tutorial zde).

 Doufám, že se vám můj výběr líbil a že se sami pustíte do výroby některého z nich 🙂

Za příspěvek děkuji: Simče z blogu Style Cookbook.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial